Merhaba, BIOS güncellemesi yapacaktım fakat BitLocker özelliğini kapat uyarısı verdi. Fakat bir türlü o özelliği kapatamadım. Galiba yok. Sonra başımın ağırmasını da istemiyorum. Bunu bir şekil kontrol edebilir miyim?
Merhaba, BIOS güncellemesi yapacaktım fakat BitLocker özelliğini kapat uyarısı verdi. Fakat bir türlü o özelliği kapatamadım. Galiba yok. Sonra başımın ağırmasını da istemiyorum. Bunu bir şekil kontrol edebilir miyim?
Windows arama çubuğuna BitLocker'ı yönet yazın, karşınıza çıkan kısımda BitLocker'ı kapat seçeneğini seçin.
Çözüldü: Diskte kilit simgesi gözüküyor
Bilgisayarı açtığım gibi dosyaları açtım direk boyle bir şey cıktı karsıma. Bu ne anlama gelıyor bılen soyleyebılır mı? İlk defa basıma geldı. Sürücü guncelleme yaptım sorun cıkmadı ozellıklere baktım bir şey yazmıyor, ne anlama gelıyor bu bılen var mı? İkisi de HDD.www.technopat.net
Bu konudaki çözümü denediniz mi?
@ManisXold Windows'u kurcaladınız mı? Ya da modlu bir Windows mu kurdunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.