Bugün Bitlocker ile ilk önce HDD'min D bölümünü şifreledim. Daha sonra Windows 8.1 işletim sistemimin kurulu olduğu C bölümünü şifrelemeye çalıştım. Sistem yeniden başlatıldığında işlemin devam edeceğine dair bir ibare gördüğümde bilgisayarı yeniden başlattım ancak boot ekranından sonra Windows başlamadı ve aşağıdaki hatayı aldım:
Bu hatayı almadan 2 ay önce BIOS güncellemiştim ve daha sonra BIOS'ta boot seçeneklerini değiştirdim ama sorun hala devam ediyor. Ayrıca sistemimde Linux Mint ile birlikte 2 işletim sistemi kurulu ve bu hatayı GRUB ekranında Windows 8.1 seçeneğini seçtikten hemen sonra alıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Düzenleme: Ayrıca şimdi Linux üzerinden C bölümü dosyalarına erişebiliyorum, ancak D bölümüne erişemiyorum. Sanırım C bölümünün şifrelemesi de başarılı olmamış.
An operating system wasn't found. Try disconnecting any drives don't contain an operating system. Press Ctrl+Alt+Del to restart.
Bu hatayı almadan 2 ay önce BIOS güncellemiştim ve daha sonra BIOS'ta boot seçeneklerini değiştirdim ama sorun hala devam ediyor. Ayrıca sistemimde Linux Mint ile birlikte 2 işletim sistemi kurulu ve bu hatayı GRUB ekranında Windows 8.1 seçeneğini seçtikten hemen sonra alıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Düzenleme: Ayrıca şimdi Linux üzerinden C bölümü dosyalarına erişebiliyorum, ancak D bölümüne erişemiyorum. Sanırım C bölümünün şifrelemesi de başarılı olmamış.
Son düzenleyen: Moderatör: