Bitpazarından alınan ürün çalıntıysa ne yapılmalı?

yankevit

Decapat
İyi akşamlar tekrardan. Bugün bitpazarından 400 liraya çingenenin birinden ürün aldım. Fakat sorun şu ki aynı ürün e-ticaret sitelerinde pek olmasa da olan yerlerde en az 10k. Ürün büyük ihtimalle çalıntı bu arada. Sizce ürünün sahibini mi bulayım yoksa satayım mı kararsız kaldım, gözüme uyku girmiyor.

İyi akşamlar tekrardan. Bugün bitpazarından 400 liraya çingenenin birinden ürün aldım. Fakat sorun şu ki aynı ürün e-ticaret sitelerinde pek olmasa da olan yerlerde en az 10k. Ürün büyük ihtimalle çalıntı bu arada. Sizce ürünün sahibini mi bulayım yoksa satayım mı kararsız kaldım, gözüme uyku girmiyor.

Satarsan başın ağrıyabilir. Alıcısını bulmaya çalış veya alıcısı bulup teslim edene kadar elden çıkarma.

Ürün nedir? Belki stok olmadığı için satıcılar abartı fiyatlar yazmışlardır.
Ürünü söylemeyim sorun falan çıkar.

Rahatsız olduysan sahibini bul 400 TL'ye sat. Hem paran gitmemiş olur hem de sahibi öyle pahalı bir ürünü 400 TL'ye tekrar bulmuş gibi olur ama dikkat et seni hırsız sanıp polisle beraber gelmesin.
Tamamdır. Umarım sorun çıkmaz. Ben sadece ürün için yazacak çoğu kişinin yalancı olacağından tedirginim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı