Bitskinsde olan parayı çekme

ahmttn

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bende yaklaşık 50 dolar değerinde bir skin var ve bunu bitskins üzerindeki markete satmak istiyorum. Daha önce 21 dolar değerinde bir satış yaptım. Parayı kartıma ya da banka hesabıma alamadığım için Bitcoin olarak btcturk hesabına attım ancak 21 dolarlık değer benim elime 13 dolar olarak geçti. Ben bu kadar zarar etmeden bu parayı nasıl TL'ye çevirebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bende yaklaşık 50 dolar değerinde bir skin var ve bunu bitskins üzerindeki markete satmak istiyorum. Daha önce 21 dolar değerinde bir satış yaptım. Parayı kartıma ya da banka hesabıma alamadığım için Bitcoin olarak btcturk hesabına attım ancak 21 dolarlık değer benim elime 13 dolar olarak geçti. Ben bu kadar zarar etmeden bu parayı nasıl TL'ye çevirebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Steam envanterine çek, ordan BynoGame'e gir üye ise giriş yap. Ordan bize sat diye bir seçenek var. Satışı yap ordanda paranı çekersin kartına.

Steam envanterine çek, ordan BynoGame'e gir üye ise giriş yap. Ordan bize sat diye bir seçenek var. Satışı yap ordanda paranı çekersin kartına.
Evet bynogame i biliyorum ancak steam degerinin %40 - %50 civarında alıyor onlarda sadece. Bitskins üzerinden sadece kaybım yaklaşık %10 oluyor

Bynogame'den yüzde 10 komisyonla başka kullanıcılara satabilirsin, bizesat kullanmadan ilan oluşturup. 2 kere bıçak sattım hiçbir sorun yasamadım.
Evet ama şuanda sanırım csgo skin pazarı kalkmış durumda. Bendeki skin zaten rust skini. Rust'ında maalesef çok aktif bir pazarı yok bynogame de

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı