BittiBitiyor Güvenilir Mi?

Hepsiburada üzerinden alıyorsun ürünü. Ürün sana ulaştıktan sonra ödemeyi tamamlamadan önce ürünü detaylı kontrol edip onay verebilirsin. Bir sorun görürsen iade talebi oluşturursun para güvende kalır.
 
Hepsiburada para iadesinde sorun çıkarmaz ama sahte ürün satan çok satıcı var. Hepsiburada bunları neden barındırıyor bilemiyorum. Mesela çok uzun süredir satışta olan sahte bir ürün var o sitede. Sony marka hızlı şarj adaptörü ve kablosu. Buz gibi sahte mal 3 tane aldım ayrı ayrı. Her defasında aynı ürünü gönderdiler. İkisi iade edildi birini iade almaya tenezzül bile etmediler. içini açıp baktım çünkü telefonu bozmaya başlamıştı. İcindrki malzeme iğrenç derecede kötüydü. İsteyene linkini bile veririm çünkü ürün hala orjinal diye satılıyor. Gereğinden fazla ucuzsa o ürünün Türkiye'ye girişinde normal olmayan işlemler yapılmış olabilir.
 
Ürünü aldım arkadaşlar 3 Aralık cuma günü gelecek ürün. Tek kötü yanı Hepsiburada PTT ile anlaşmış galiba geç geliyor o yüzden. Abim de note 8 pro almıştı satıcı direk Hepsiburada idi. 15 gün gibi bir sürede gelecek diye söylemişlerdi. 7 günde gelmişti. Benimkinde de böyle olur diye düşünüyorum.
Ürün elime 27 Aralık cuma günü ulaştı. Teslimat tarihinden 1 hafta önce yani. Kargo şaşırtıcı bir şekilde hızlı geldi. Üründe ise hiçbir sıkıntı yok. Kutu ve şarj aleti jelatinli bir şekilde geldi. Benim gibi aklında soru işareti olan arkadaşlar için söylüyorum gönül rahatlığıyla bu firmadan alışveriş yapabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı