Bitwarden için hangi e-posta kullanılmalıdır?

Kara Elf

Hectopat
Merhabalar, uzun süredir Bitwarden hesabı kurmayı düşünüyorum ama kurduğum Gmail hesabı çok eski olduğundan ve güvenmediğimden yeni bir hesap kurmaya veya e-postasına değiştirmeye karar verdim ama aklımda takılan birkaç soru var.

Güvenilirlik açısından Protonmail'i kullanmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Bitwarden için kullandığım e-posta kapanırsa hesabıma ulaşmanın alternetif yöntemleri var mı, yoksa sonsuza kadar hesabıma ulaşamayacak mıyım?

Öneriniz nelerdir? Bu konu da bilgi sahibi değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilirlik açısından Protonmail'i kullanmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?
Bence mantıklı. Genel olarak güvenli mail hesabı olarak protonmail ve tutanota öneriliyor. İki hesabının da şifresini aynı koyma ve protonmail'de 2FA'yı etkinleştir.
Bitwarden için kullandığım e-posta kapanırsa hesabıma ulaşmanın alternatif yöntemleri var mı, yoksa sonsuza kadar hesabıma ulaşamayacak mıyım?
E-posta hesabın neden kapanacak? Protonmail senede bir kez giriş yaparsan Hesabını silmiyormuş.

Bence mantıklı. Genel olarak güvenli mail hesabı olarak protonmail ve tutanota öneriliyor. İki hesabının da şifresini aynı koyma ve protonmail'de 2FA'yı etkinleştir.

E-posta hesabın neden kapanacak? Protonmail senede bir kez giriş yaparsan Hesabını silmiyormuş.
Hocam nerede aksilik varsa beni buluyor bu yüzden bitwarden hesabıma bir şey olur da ulaşamamaktan korkuyorum.

Bitwarden ücretli sürümünde güvenli kişi ekleme yapabiliyorsun. Bu sayede bir sebeple giriş yapamasan da o kişi yapabiliyor.
ProtonMail'de mail hesabı uçtan uca şifreleme kullandığı için şifreyi unutman büyük sıkıntı yaratabiliyor. Ancak kurtarma anahtarı veriyorlar bu tip durumlar için. Ama tüm seçeneklerde illa iş yine size kalıyor. Muhakkak şifrenizi ya da başka bir kodu vs. bir şekilde bilmeniz ya da saklamanız gerekiyor.

Bitwarden ücretli sürümünde güvenli kişi ekleme yapabiliyorsun. Bu sayede bir sebeple giriş yapamasan da o kişi yapabiliyor.
ProtonMail'de mail hesabı uçtan uca şifreleme kullandığı için şifreyi unutman büyük sıkıntı yaratabiliyor. Ancak kurtarma anahtarı veriyorlar bu tip durumlar için. Ama tüm seçeneklerde illa iş yine size kalıyor. Muhakkak şifrenizi ya da başka bir kodu vs. bir şekilde bilmeniz ya da saklamanız gerekiyor.
Hocam denemek için şifre mi unuttum yaptım kurtarma ifadesi istiyor. Kurtarma ifadesini nasıl öğrenebilirim?
Screenshot_2.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı