Aklıma ister istemez Michal Jackson geldi. Okadar ameliyat oldu da rengi tam değişemedi. Keşke Biyokinezi yapsaydı adamAyrıca WEB'deki örneklerin çoğu Lokal W/B uygulanmış imajlar.
Sizin eseriniz ortada...Siz her yerden çıkmaya niyetli misiniz gerçekten?
Hayır, bunu buraya ekleyen ve belirten arkadaş, bunu yazmadan önce ve yazdıktan sonra ne yaptın ülken adına?
Biyokinezi, telekinezi veya kinezi hakkında en ufak bir fikrin var mı? Yabancı kaynaklardan girip hiç araştırma yaptın mı?
Biyokinezi için kanıtlarınız nelerdir? Cidden merak ettim.Daha yavaş olur.
Sizin eseriniz ortada...
Biyokinezi için kanıtlarınız nelerdir? Cidden merak ettim.
Bu mesajım sana değil; Seni görmeyen moderatörlere...Sizin gibi tipler her zaman vardır. Her zaman çıkıp bir köşeden, "Ata'mın ülkeye emanet ettiği nesil bu mu?" derler ama gel gör ki, sadece ağızları laf yapmaktadır. Ata'mın izinden böyle mi gidiyorsunuz?
Burada bilimsel olan veya olmayan bir konu hakkında insanı bilgilendirmek adına taraflı tarafsız konuşma yapıyoruz, gelmiş buraya en ufak bilgi sahibi olmadığınız konu hakkında kelime oyunu oynuyorsunuz. Beyni yok fikri var misali.
Bu mesajım sana değil; Seni görmeyen moderatörlere...
Forumu babasının bakkal dükkanı zanneden ve kendini, kimin ne zaman ne yazacağına karar verecek iradede gören; iki cümlesinden biri hakaret olan; karşısındakini küçümseyici bir üslup edinmiş üyelere karşı Forum Kurallarınız işlemiyor mu?
İşlemiyorsa bilelim...
Bak kardeşim, yaşın kaç bilmiyorum ama 16 yaşındaki bir üyeye "Hocam" dediğine göre senin de yaşın o cıvarlarda diye tahmin ediyorum (O cıvarlarda değilse ve daha büyükse zaten yandık). Şimdi o 16'nın üzerine bir 16 daha koy, yine benim yaşıma erişmiyorSen çok mu farklısın? Forum kuralları gereğince "gereksiz mesaj" yasaktır. Hani çok biliyorsun ya forum kurallarını. Küçümsemek konusuna gelince, ilk attığın mesajın farkında mısın?
Hiçbir fikrinin olmadığı, bilgin olmadığı bir konu hakkında gereksiz yorum yapma hakkının olduğunu sana kim söyledi?
Ayrıca, üye olduğun tarih ve mesajlara bakılırsa forumu babasının bakkal dükkanı zanneden ben değilim, sensin.
Technopat Sosyal Kuralları
Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...www.technopat.net
Bak kardeşim, yaşın kaç bilmiyorum ama 16 yaşındaki bir üyeye "Hocam" dediğine göre senin de yaşın o cıvarlarda diye tahmin ediyorum (O cıvarlarda değilse ve daha büyükse zaten yandık). Şimdi o 16'nın üzerine bir 16 daha koy, yine benim yaşıma erişmiyorÖncelikle karşındaki insanlara saygılı olmayı ve karşıt fikirleri, eleştirileri vs adına ne dersen, kabullenmeyi öğrenmelisin.
Gelelim olmayan fikirlerime: Biyokinezi denen şey, ritim ve evrensel bir simetri üzerine kuruludur. Kedi mırıltısının kan dolaşımını düzenlediği, kedi besleyen yaşlı insanların kalp krizi geçirme ihtimallerinin düştüğü yönünde incelemeler ve bulgular var, evet ama şu tınıyı dinle göz rengin değişsin, bu tınıyı dinle burnun uzasın gibi "deli saçması" istismar videolarını bilimsel kanıt gibi sunmayın lütfen! Millet uzaya açılmış, farklı gezegenlere sondalar indirmişken biz bunu tartışmayalım. Bunlarla enerjimizi harcamayalım ve daha fazla boşa kürek çekmeyelim. Dünya düz mü, şunu dinlesem façam düzelir mi gibi Cem Yılmaz malzemesi "fikirlerle" ömür çürütmeyin. Gerçekten üzülüyorum sizin adınıza...