Kasım_0
Centipat
Daha fazla
Hocam oda biraz abartı olmuş. Ben kesin unuturum dediğim yerleri not ediyorum sen direk kitabı geçirmişsin herhalde. Not önemli yerleri kısa kısa kendine göre düzenleyip unuttuğunda açıp kolayca bulmanı sağlar hocam benim öyle notum olsa açıp hangisi nerede diye yarım saat ararım. Siz harbiden direk kitap oluşturmuşsunuz yayın evine verirseniz kitap diye basarlar vallahi.
Evet hocam maalesef bir tık öyle aslında bu durum OKB'den dolayı kaynaklanıyor yani içime sinmiyor her şeyi not alıyorum.
Ama burada da şöyle bir sistem kuruyorum örneğin kitabı tekrar ederken normal yazılar okumak yerine yuvarlak içine aldığım şeyleri okuyorum neredeyse her şeyi de yuvarlak içine aldığım için tekrar yaparken çok pratik oluyor.
Hocam oda biraz abartı olmuş. Ben kesin unuturum dediğim yerleri not ediyorum sen direk kitabı geçirmişsin herhalde. Not önemli yerleri kısa kısa kendine göre düzenleyip unuttuğunda açıp kolayca bulmanı sağlar hocam benim öyle notum olsa açıp hangisi nerede diye yarım saat ararım. Siz harbiden direk kitap oluşturmuşsunuz yayın evine verirseniz kitap diye basarlar vallahi.
Hatta imkanım olsa bioseme TYT kitabımı hediye etmek istiyordum ama yapamadım belki seneye yaparım.