çocukadam333
Centipat
Merhaba, TYT Biyolojiye başlayacağım ancak biyoloji bilgim sıfır. Barış Hoca'nın anlatımı sıfırdan başlayanlar için uygun değil diyorlar, siz ne düşünüyorsunuz?
Sıfır Biyoloji kampı uygun. Aynı hoca anlatıyor.Merhaba, TYT Biyolojiye başlayacağım ancak biyoloji bilgim sıfır. Barış Hoca'nın anlatımı sıfırdan başlayanlar için uygun değil diyorlar, siz ne düşünüyorsunuz?
Merhaba, TYT biyolojiye başlayacağım ancak biyoloji bilgim sıfır. Barış Hoca'nın anlatımı sıfırdan başlayanlar için uygun değil diyorlar, siz ne düşünüyorsunuz?
O kampı bitirdikten sonra normal kampından tekrar mı başlamak gerekecek?Sıfır Biyoloji kampı uygun. Aynı hoca anlatıyor.
Hayır. Unutursan normal kampı dinlersin o çok kısa zaten.O kampı bitirdikten sonra normal kampından tekrar mı başlamak gerekecek?
Sıfır kampını mı izlediniz, TYT kampı mı?Bende sıfırken hiçbir hocadan anlamıyordum sonra Dr. Biyoloji'ye (GOAT) denk geldim bana biyoloji sevdirdi bilmen gereken her şeyi anlatıyor bence bazen genel kültür tadında bilgiler de veriyor bunu verirken bilmenize gerek yok diyor zaten meraklısına şekli. Ben tavsiye ederim sarmazsa başka hocaya bakarsın.
Merhaba, TYT biyolojiye başlayacağım ancak biyoloji bilgim sıfır. Barış Hoca'nın anlatımı sıfırdan başlayanlar için uygun değil diyorlar, siz ne düşünüyorsunuz?
Selamlar hocam, bunun yerine konular bittikten sonra günlük branş denemesi atmak daha mantıklı değil mi? Her konuyu tekrar etmiş oluyoruz branş denemeleriyle çünkü.Hocam ben sizi tanıdığımdan dolayı 1 yıllık bir sürenizin olduğunu biliyorum. 0 kampını sindire sindire bitirin. soru bankasındaki soruların hepsini hemen çözmeyin. 3-4 soru çözün, ardından haftada 2 defa aynı konunun yine 3-4 sorusunu çözün. yoksa unutursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.