Bizdehesapli.com güvenli mi?

Ekitai

Hectopat
Daha fazla  
Gigabyte'ın B650 Gaming X AX V2 model ana kartını alacağım ancak farklı sitelerde çok farklı fiyatları var. Akakçe sitesinde en uygun olarak bizdehesapli.com sitesini gösteriyor. Ancak site çok güvenilir gelmedi. Bu site haricinde fiyatlar 1-2K artıyor.

Güvenilir.
Ancak site çok güvenilir gelmedi.
Çok normal. Milattan kalma bir tasarımı var sitenin. Web tasarımcı diye bir mesleğin olduğunu hatırlamaları gerek.
Birde kafama şey takıldı. Ürün sayfasında %100 distribütor garantili bir resim dışında garanti hakkında bir bilgi yok. Garantisi var mıdır acaba?
Garantisi vardır.

Yani çok şansa bırakabileceğim bir şey değil malum ucuz da bir ürün değil. Ürünün sayfasında garanti ile ilgili hiçbir bilginin bulunmaması düşündürtüyor açıkçası..
Bizdehesaplı garantisiz ürün satmıyor diye biliyorum fakat ürün pekte ucuz değil. Normalde 7000TL bandında gezen bir model.

Yani çok şansa bırakabileceğim bir şey değil malum ucuz da bir ürün değil. Ürünün sayfasında garanti ile ilgili hiçbir bilginin bulunmaması düşündürtüyor açıkçası..
Acelen yoksa Telbilon veya creture gamestore'un stok yenilemesini bekle, onlarda 6.9-7.2k civarı satılıyor

Gigabyte'ın B650 Gaming X AX V2 model ana kartını alacağım ancak farklı sitelerde çok farklı fiyatları var. Akakçe sitesinde en uygun olarak bizdehesapli.com sitesini gösteriyor. Ancak site çok güvenilir gelmedi. Bu site haricinde fiyatlar 1-2K artıyor.

Güvenilir eski bir firma ve bir kaç kez alışveriş yaptım, en son 9800x3D'yi almıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı