Bizdehesaplı sitesi nasıldır?

YJMalmsteen

Hectopat
Buradan yüklü sayılabilecek bir miktarda alışveriş yapmayı düşünüyorum ama site ve çeşitli yerlerdeki yorumları aşırı derecede sıkıntılı geliyor bana ama diğer yandan ASUS kendi sitesinde ürün sayfasında bu firmayı doğrudan işaret etmiş. Dolayısıyla "güvenilir" damgası vermiş oluyor mu yani resmi kanallardan?

Screenshot_12-1-2025_03223_rog.asus.com.jpeg

Bu firmayla ilgili başka başlıklar da gördüm ama yakın zamanda alışveriş yapmış arkadaşlarımızın deneyimlerini duymak istedim işin gerçeği.

İlk kez duydum gaming gen tr'yi seçiyorum.

Siteye biraz göz gezdirdim de hocam sağdan soldan 1xbet reklamı fırlayacak gibi duruyor.
Gerçekten emanet duran bir site ve marka. Fakat dediğim gibi resmi siteden işaret ediliyor olması? Asus ürünü satan her firmanın yapabileceği bir şey mi bu mesela acaba?

Son düzenleme:
Sesli güldüm :) Yüzde yüz doğru. İnanılmaz emanet duran bir site ve marka. Fakat dediğim gibi resmi siteden işaret ediliyor olması? Asus ürünü her firmanın yapabileceği bir şey mi bu mesela acaba?
Bir kaç rehber daha okudum aldığım anakart sapasağlam elime ulaştı demişler. Ucuz bişey alıp deneyin şansınızı isterseniz eğer güvenli bir şekilde elinize ulaşırsa yüklü miktar alışveriş yaparsınız.

Bir kaç rehber daha okudum aldığım anakart sapasağlam elime ulaştı demişler. Ucuz bişey alıp deneyin şansınızı isterseniz eğer güvenli bir şekilde elinize ulaşırsa yüklü miktar alışveriş yaparsınız.
İlginiz için çok teşekkürler. Bakalım yakın zamanda alışveriş yapmış arkadaşlarımız çıkarsa onların fikrini de duymak isterim.

Buradan yüklü sayılabilecek bir miktarda alışveriş yapmayı düşünüyorum ama site ve çeşitli yerlerdeki yorumları aşırı derecede sıkıntılı geliyor bana ama diğer yandan ASUS kendi sitesinde ürün sayfasında bu firmayı doğrudan işaret etmiş. Dolayısıyla "güvenilir" damgası vermiş oluyor mu yani resmi kanallardan?

Eki Görüntüle 2394543

Bu firmayla ilgili başka başlıklar da gördüm ama yakın zamanda alışveriş yapmış arkadaşlarımızın deneyimlerini duymak istedim işin gerçeği.

ASUS'un sitesindeyse güvenilirdir tabii ki.

Zamanında böyle bir konu açılmış. Yüksek ihtimal güvenilir bir sitedir ama bazı yerlerde gördüğüm yorumlarda da iade süreçlerinde zorluk çekenler olmuş ki bu bence artık çoğu sitede yaşadığımız sorunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı