BKM kitap güvenilir mi?

Pandemi döneminde kitap sipariş ettim sıkıntı yaşamadım. 20 gün boyunca kargom gelmedi, ben de şikayetvar sitesine bildirdim, daha sonra BKM'den para iadesi istedim. Paramı iade ettiler. Dolandırıcı olsaydılar böyle yapmazdılar. Pandemi sürecinde kargoları çok geç yolluyorlar. Fiyat olarak diğer sitelerden de daha uygun, ücretsiz kitap falan da veriyorlar yaptığınız alışverişe göre.

Pandemi döneminde kitap sipariş ettim sıkıntı yaşamadım. 20 gün boyunca kargom gelmedi, ben de şikayetvar sitesine bildirdim, daha sonra BKM'den para iadesi istedim. Paramı iade ettiler. Dolandırıcı olsaydılar böyle yapmazdılar. Pandemi sürecinde kargoları çok geç yolluyorlar. Fiyat olarak diğer sitelerden de daha uygun, ücretsiz kitap falan da veriyorlar yaptığınız alışverişe göre.
Pandemi süresince günde neredeyse 20 bin kargo hazırlanıyordu. Yasak olmasına rağmen resmi izin alınıyordu, işlerin aksamaması için. Bu zaman diliminde kargonun geç kalması normal, şu an otomasyon sistemine geçiş yaptıkları için, kargo kısmı biraz daha hızlanmış olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı