Bkz. Kar-do

Biz bu muhabbeti Twitter'da 10 sene önce yapıyorduk. Sanırım yaş ilerleyince güncel kalmak zorlaşıyor ya da aynı esprilerde takılı kalınıyor.

Bkz. Konu sahibi.
Screen_Shot_2017_07_13_at_1.09.20_PM.jpg

Forumda kişisel reklam yapmak yasak değil mi? Değilse eğer benim de büyük bir kanalım var ve buradan reklamını yapayım o zaman. 1 haftadır çünkü konu sahibinin yaptığı bu forumda.

Reklam söz konusu değil. Kanalıma abone olun, videoyu beğenin gibi bir durum da söz konusu değil. Paylaşımların sizi rahatsız ettiğini görüyorum. Bunun için beni engelleyebilme durumunuz varsa bu durumunuzu kullanın lütfen. Bu şekilde hem bana hem de Technopat'a zarar veriyorsunuz ve sürekli olumsuz olarak karşımdasınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatımda ilk defa bu kelimeyi duyuyorum. Millet bir tarafından kelime uyduruyor TDK ise bön bön bakıyor.
Ek olarak o 40 saniyenizi "ciddi jacop Technopat RP" izleyerek daha güzel bir şekilde geçirebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayatınızda bu kelimeyi ilk kez duymanız ve tertemiz yaşam tarzınız dolayısı ile kendinizle gurur duymalısınız. 💪

Reklam söz konusu değil. Kanalıma abone olun, videoyu beğenin gibi bir durum da söz konusu değil. Paylaşımların sizi rahatsız ettiğini görüyorum. Bunun için beni engelleyebilme durumunuz varsa bu durumunuzu kullanın lütfen. Bu şekilde hem bana hem de Technopat'a zarar veriyorsunuz ve sürekli olumsuz olarak karşımdasınız.

Bende kanalıma abone olun ve videoyu beğenin gibi bir şey söylememiştim.

Hemde benim çektiğim video Linux'la alakalı bir rehber videosuydu.
Videoyu da zaten Technopat Sosyal için çekmiştim yazı ve resimle anlatılacak bir şey değildi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı