Bkz. Kar-do

Reklam söz konusu değil. Kanalıma abone olun, videoyu beğenin gibi bir durum da söz konusu değil. Paylaşımların sizi rahatsız ettiğini görüyorum. Bunun için beni engelleyebilme durumunuz varsa bu durumunuzu kullanın lütfen. Bu şekilde hem bana hem de Technopat'a zarar veriyorsunuz ve sürekli olumsuz olarak karşımdasınız.
Buna reklam denmiyor mu? Sponsor markalar dışındaki markalar nasıl Technopat'ta hesap açıp kendi ürünlerini veya hizmetlerini tanıtamıyorsa buradada aynı durum geçerlidir.

1680969532024.png

''Konu da kanal linki var ve reklam içermiyor, kendi videosu da değil.'' Peki. :D?

Eki Görüntüle 1732504

Konu da kanal linki var ve reklam içermiyor, kendi videosu da değil. Peki. :D?

Videodaki kişi yani Pelin Olgun olduğunu bir önceki konularda kendisi söyledi. Yani buna rağmen nasıl kendi videosu olmuyormuş? Daha azı için verdiğim bağlantılar kaç kere kaldırıldı ve hatta YouTube kanal linkleri de değildi basit upload siteleri bile reklam olarak algılanıyor.

Accayip boş yapmışsınız. Ne alaka şimdi anlamadım. Ben samimi olduğum bir arkadaşımla arada "İyiyim kardo, sen nasılsın?" gibisinden konuşuyorum. Videoyu izleyince "EE kardeş yani?" dedim resmen.

Eki Görüntüle 1732504

''Konu da kanal linki var ve reklam içermiyor, kendi videosu da değil.'' Peki. :D?
Bu ne saçma şeydir arkadaş? Bir Torrent sitesi hakkında bir konu açmıştım. Sadece kapandı mı kapanmadı mı diye. Öyle güvenilir mi değil mi gibi destek konusu değil. Sitenin reklamı yapılmış olduğu için konunuz reddedildi dediler. E soruyorum şimdi o torrent sitesi benim mi? Allah Allah ya. Moderatörler de bazen aklını kaçırıyor harbi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı