Black Desert ekran kartını görmüyor

Untethered

Hectopat
Katılım
1 Kasım 2019
Mesajlar
191
Çözümler
1
Yer
türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
ısıtmak soğutma iklimlendirme
Selamın aleyküm arkadaşlar 1080 Ti ekran kartı kullanıyorum fakat Black Desert Online oyununda 45 dakika oynadıktan sonra şöyle bir hata mesajı geliyor Black Desert grafik kartını tanımakda başarısız oldu kapatılıyor bunun bir çözümü var mı? Driverlarım güncel her şey en son versiyon ekran kartı driverini DDU ile kaldırım öyle kurdum sıcaklık 68 dereceyi geçmiyor.
 

Dosya Ekleri

  • black desert online hata 1280x720.jpeg
    black desert online hata 1280x720.jpeg
    35,9 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, aynı sorunu son bir kaç gündür ben de yaşıyorum. Çözüm bulabildiniz mi? Gtx 1080 , i7 7700k. Overclock yok. Grafik ayarlarım : 1920x1080 tam ekran, yüksek doku, remastered kalite, anti-aliasing fxaa, düşük güç seçeneği kapalı. Bu sorun sadece yaratık keserken ve ortalama saatte bir gibi oluyor. Oyunu kapatıp açınca düzeliyor.
 
Kart 1500 TL masraf çıkardı bana yaptırmadım VRAM komple değişecek kartın. Ben sonuca böyle ulaştım FurMark 1920x1080 10 dk test yap bir şey olmazsa kartı 4K ekranda FurMark çalıştır veya DSR çarpan aç NVIDIA'dan öyle dene, 3DMark firestrike ve timespy testinde kart kendini gösterdi böyle ekranda uzun yeşil çizgiler falan beyaz ışık geliyordu ama bu testleri gerçekleştir.
 
Çözüm olur mu emin değilim ama şunu deneyebilirsin. Oyunun launcher'ın da ki ayarlar kısmına gidiyorsun sağ üstten oradan ekran kartını seçebiliyorsun. Eğer Steam'den oynuyorsan oyunu kurduğunda 2 ayrı Launcher kısayolu gelir birisi Steam üzerinden diğeri oyuna belli bir mail ile girecek klasik kullanıcılar için. İkinci bahsettiğim Launcher'ı açmalısın onda ayarlarda gözüküyor diğerinde gözükmüyor. Kısayolu kaldırdıysan oyun dosya konumunu açıp oradan bulabilirsin. Bazen launcher ekran kartı yerine dahili ekran kartını seçtiği olabildiği için belki işe yarar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı