Çözüldü Black Desert ''IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL'' mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

uğurcan inceli

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda hiç bir problem yokken bugün yeni çıkan Black Desert Online'a girdiğimde ana menüden daha ileriye gidersem (karakterler ve grafikler işin içine girince sanırım) ''IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL'' mavi ekran hatasını alıyorum. Hatanın kaynağı ''ntoskrnl.ex''e olarak gözüküyor ve bilgisayarım oyunu rahat yüksek ayarlarda oynatabilecek seviyede. Her şeyi denedim fakat çözümü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech araçlarını kaldır. Realtek sürücünü güncelle. MSI araçlarını kaldır ve OC yaptıysan iptal et.
BIOS güncelle http://download.msi.com/bos_exe/mb/7A65v14.zip
Youtube üzerinden Recep ve Ali abinin yaptığı videoyu buldum ve BIOS'u güncelledim. Sıkıntı yok, birazdan deneyip bildireceğim.
Uzun süre oyunda kaldım ve şimdilik bir sıkıntı çıkmadı. Bundan sonra da vermez herhalde çünkü normalde max 1 dakikada veriyordu. Yardım için teşekkür ederim. Sanırım BIOS güncellemesi sorunu çözdü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…