Black Desert Online Nasıldır?

yasin411

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
Bu oyunun videolarına baktım ve çok eğlenceli gözüktü. 2 kişi başlamayı düşünüyoruz bu yaz. Sizce nasıl bir oyun, her ay para vermem mi gerekiyor ? Artıları ve eksileri ile yazarsanız sevinirim.

Bu oyunun videolarına baktım ve çok eğlenceli gözüktü. 2 kişi başlamayı düşünüyoruz bu yaz. Sizce nasıl bir oyun, her ay para vermem mi gerekiyor ? Artıları ve eksileri ile yazarsanız sevinirim.
Ben başladım savaş sistemi gayet güzel akıcı hareketli karakterler mevcut. Craft sistemi var her şeyi elde etmek için yapmanız gerekiyor ve craft leveli kasarak daha iyi şeyler yapıp daha iyi reçeteler elde edebiliyorsunuz at sistemi mevcut gidip at ehlileştirip çiftleştirebilir at geliştirebilirsiniz. Fakat çok zaman alan öğrenmesi zor bir oyun çok çeşitli skill barlarına ve craft sistemine sahip komboları mevcut kafa patlatılması gereken bir oyun ve iyi bir PC istiyor bilginiz olsun.

Ben başladım savaş sistemi gayet güzel akıcı hareketli karakterler mevcut. Craft sistemi var her şeyi elde etmek için yapmanız gerekiyor ve craft leveli kasarak daha iyi şeyler yapıp daha iyi reçeteler elde edebiliyorsunuz at sistemi mevcut gidip at ehlileştirip çiftleştirebilir at geliştirebilirsiniz. Fakat çok zaman alan öğrenmesi zor bir oyun çok çeşitli skill barlarına ve craft sistemine sahip komboları mevcut kafa patlatılması gereken bir oyun ve iyi bir PC istiyor bilginiz olsun.
Ne kadar iyi olmasi gerekiyor gt 730 ekran karti i3 4170 islemci 8gb ram var. Yeni pc yide yazin alacagim

Ne kadar iyi olmasi gerekiyor gt 730 ekran karti i3 4170 islemci 8gb ram var. Yeni pc yide yazin alacagim
i5 4. Nesil ve GTX 970 16 GB RAMi olan arkadaşım şehir içinde 30 FPSden yukarı çıkamıyor aynı zamanda savaşlarda kasma oluyor fakat o kadar etkili değil benim bile imzada yazan sistem ile 2K full ayarlarda 60 FPS e düştüğü yerler oluyor optimizasyon olarak kötü bir oyun o sebepten iyi PC istiyor özellikle işlemci ve ekran kartı kısmında en az 4 GB VRAM olması gerek fakat ayar v.s. düşürerek gölgeleri kapatarak en düşük ayarlarda size akıcı bir deneyim sunar muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı