Black Desert'e hangi sınıf ile başlanır?

Black Desert'a hangi karakter ile başlamalıyım?

Konuyu görür gormez girdim hocam aramıza hoş geldin 😅😂😂 öncelikle oyunda 2 farklı yöntem var class seçmek için
1. si sana hitap eden hosuna giden.
2. meta karakterleri.
Benim main karakterim woosa arada dosa ninja oynuyorum.
Tavsiyem yeniysen dosa olabilir 56 levelden sonrası yani awaken skilleri aşırı mobilite early game için rahatlatır
Ninja zor ama keyifli vurduğun hasarı hisettiren karakter.
Woosa en rahatı sol el karakteri elin klavyede skill atıyorsun ama early game için kötü hızlı ama az hasar atan karakter Endgame için güzel karakter
Bu saydıklarımın yanında senin hoşuna giden dövüş mekaniği silah türleri varsa söyle yardimci olayim sana.

Konuyu görür gormez girdim hocam aramıza hoş geldin 😅😂😂 öncelikle oyunda 2 farklı yöntem var class seçmek için.
1. si sana hitap eden hosuna giden.
2. meta karakterleri.
Benim main karakterim woosa arada dosa ninja oynuyorum.
Tavsiyem yeniysen dosa olabilir 56 levelden sonrası yani awaken skilleri aşırı mobilite early game için rahatlatır.
Ninja zor ama keyifli vurduğun hasarı hisettiren karakter.
Woosa en rahatı sol el karakteri elin klavyede skill atıyorsun ama early game için kötü hızlı ama az hasar atan karakter Endgame için güzel karakter.
Bu saydıklarımın yanında senin hoşuna giden dövüş mekaniği silah türleri varsa söyle yardimci olayim sana.

Başlangıçta maegu seçtim sence değiştieiyim mi bir de ileride karakter değiştirebiliyor muyuz yoksa 2 karakter ile mi oynuyoruz.

Başlangıçta maegu seçtim sence değiştieiyim mi bir de ileride karakter değiştirebiliyor muyuz yoksa 2 karakter ile mi oynuyoruz.

İleride birçok karakter açabiliyoruz maegu cok iyi secim early mid game için güzel ama end game e kadar uğraşırsan istedigin hasari veremeyebilir.

Woosa main olarak 2 yillik tecrübemi söyleyeyim
Maegu gerçekten güzel mobilite ama + sı olduğu kadar - si olan karakter örnek end game da işlevsiz olmasi veya blok basma skilli olmamasi.
İyi yani Endgame başlangıcına kadar işlevli olması
Woosa ise maegunun tam tersi early game si kötü mid Endgame'i güzel ki zaten hikayede kardeşler bu ikili :D
Tavsiyem 1 karakter mainle ama birçok karakter oyna böylece kendi karakterinin ustası olacaksin hem de diğer karakterleri bilebileceksin bu arada beraber oynamak istersen Discord'dan ekleyebilirsin BDO oynuyorum her gece (23-03) arası.

İleride birçok karakter açabiliyoruz maegu cok iyi secim early mid game için güzel ama end game e kadar uğraşırsan istedigin hasari veremeyebilir.

Woosa main olarak 2 yillik tecrübemi söyleyeyim
Maegu gerçekten güzel mobilite ama + sı olduğu kadar - si olan karakter örnek end game da işlevsiz olmasi veya blok basma skilli olmamasi.
İyi yani Endgame başlangıcına kadar işlevli olması
Woosa ise maegunun tam tersi early game si kötü mid Endgame'i güzel ki zaten hikayede kardeşler bu ikili :D
Tavsiyem 1 karakter mainle ama birçok karakter oyna böylece kendi karakterinin ustası olacaksin hem de diğer karakterleri bilebileceksin bu arada beraber oynamak istersen Discord'dan ekleyebilirsin BDO oynuyorum her gece (23-03) arası.

Peki oyunda ileride meagu yu değiştirebiliyor muyuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı