Black Friday SSD Tavsiyesi

Standart bir kullanıcı için yeterli bir performansa sahip o SSD. Yanlış hatırlamıyorsam Goldenfir markası altında da satış yapan bir firmanın ürünüydü JD SSD'ler. Ki Goldenfir'in NAND yongaları Samsung marka yongalar. Nereden bildiğime gelecek olursa ise Çinden çok uyguna Goldenfir'in 120GB'lık SSD'sini almıştım ve gayet memnunum. Şuanda laptobumda ise 400GB Netac marka yine neredeyse piyasadaki 250'liklerden daha ucuza SSD aldım ve onu kullanıyorum ve gayette memnunum. Masaüstünde ise 120GB 840 Evo kullanıyorum ve ondan da memnunum. Tek fark ömür konusu ki 840 Evo bunları mezara gömer üstüne ters katlatır ama fiyatına göre performansı oldukça yüksek ürünler. Ayrıca SSD'lerin yazma kapasiteleridir ömrünü sınırlayan. Yazma yaşam döngüsünü bitiren NAND yonga ÖLMEZ, sadece gelen yazma isteklerini kabul etmez. Ama okuma için gelen istekleri sonuna kadar tam hızda devam ettirir.

İlgisi olan varsa, sistemim zaten düşük seviye. Sata 2 kullanıyorum onun için yarı performansını alıyorum zaten. JD 240 GB 200 TL idi gayet uygun bulduğum için aldım.

Dosya Ekleri

• Diskler.png
    Diskler.png
    35,1 KB · Görüntüleme: 53
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı