Black Mesa vs Half-Life

Başka altarnatifi yoksa olacağı bu bütün seriye sahibim keşke bundan da haberim olsaydıda alsaydım.
Almasaydınız keşke, hem Half-Life'a kontrolcü desteği geldi 1 hafta önce (evet 1998'de çıkmış oyuna büyük güncelleme geliyor hala) hem de Black Mesa yerel fiyatlandırmaya geçmemişti daha. Normalde 50-60 lira civarı olacak dolarlı fiyatı Black Mesa'nın.

Almasaydınız keşke, hem Half-Life'a kontrolcü desteği geldi 1 hafta önce (evet 1998'de çıkmış oyuna büyük güncelleme geliyor hala) hem de Black Mesa yerel fiyatlandırmaya geçmemişti daha. Normalde 50-60 lira civarı olacak dolarlı fiyatı Black Mesa'nın.

Kontrolcü denedim ama sadece yön verebildim söylediğim gibi grafik kontrolcü desteği ve Türkçe için aldım bu hafta seriyi oynayıp bitireceğim.

Bence Black Mesa oynayın, birkaç ay geçtikten sonra orjinal oyuna da bakabilirsiniz.

Black Mesa mı Half-Life mı halihazırda Half-Life zaten elimde var ve oynamadım. Oynama kararı aldım ve karşıma Black Mesa çıktı alınır mı? Kol desteği falan var mı?

Black Mesa daha gelişmiş versiyonu görüntü grafikleri gelişmiş yani tercih sizin ama ben Half-Life almıştım. Serisini bazen nostalji olsun diye oynuyorum. Genelde deathmatch atıyorum Half-Life'ta

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı