Black Myth: Wukong alınır mı?

Hocam gayet iyiymiş fiyatı güvenilir mi? Sanırım bir ara enis kirazoglu da tanıtmıştı o bu uygulama mıydı?
Güvenilir hocam, sanırım bende görmüştüm Eniste. Benim 5 ya da 6 ıncı alişverişim. Zaten uygulama sadece aracı oluyor paranızı güvende tutuyor, istediğiniz oyunu seçiyorsunuz o an uygulama online olan bakiyesini bozmak isteyen kişilere bildirim gidiyor aralarından biri size oyunu hediye olarak gönderiyor aldığınızı onayladığınız zamanda uygulama parayı karşı tarafın hesabına geçiriyor %20 indirimle almış oluyorsunuz. Uygulama dışında insanlar bunu yapıyor zaten ama herkese güvenmeyeceğiniz için uygulama burda aracı konumda oluyor.

Elden Ringden sonra hicbir souls keyif vermiyor. Dark Soulslar bile çok kütük geldi bana. Bir tek Lies of p'yi beğenmiştim. Black myth wukong güzel duruyor ben de almayı düşünüyorum. Umarim severiz bakalım

Güvenilir hocam, sanırım bende görmüştüm eniste. Benim 5 ya da 6 ıncı alişverişim. Zaten uygulama sadece aracı oluyor paranızı güvende tutuyor, istediğiniz oyunu seçiyorsunuz o an uygulama Online olan bakiyesini bozmak isteyen kişilere bildirim gidiyor aralarından biri size oyunu hediye olarak gönderiyor aldığınızı onayladığınız zamanda uygulama parayı karşı tarafın hesabına geçiriyor %20 indirimle almış oluyorsunuz. Uygulama dışında insanlar bunu yapıyor zaten ama herkese güvenmeyeceğiniz için uygulama burada aracı konumda oluyor.

Hocam 5 6 kere alisverisinizde bir sorun cikmadi sanirim bende oradan almayi dusunuyorum bir sıkıntı yoksa guvenilirse.

Islem hemen gerceklesiyor mu hediye mi ediyor once aldim verdim yok degil mi bir guvenlik acigi.
Hocam bir problem yok. Bazen biraz bekliyorsunuz ben yanlış hatırlamıyorsam horizon forbidden westi satın aldığımda 3-4 saat kadar beklemiştim. Genelde 1 saat içinde geliyor, zaten Whatsapp destek numaraları var istediğiniz zaman yazabilirsiniz ordan ilgileniyorlar. En kötü senaryoda bile diyelim hediye aldığınız oyunla alakalı bir problem çıktı, gameship kendi telafi ediyor ve oyunu size kendisi yolluyor.

Hocam bir problem yok. Bazen biraz bekliyorsunuz ben yanlış hatırlamıyorsam Horizon forbidden West'i satın aldığımda 3-4 saat kadar beklemiştim. Genelde 1 saat içinde geliyor, zaten WhatsApp destek numaraları var istediğiniz zaman yazabilirsiniz oradan ilgileniyorlar. En kötü senaryoda bile diyelim hediye aldığınız oyunla alakalı bir problem çıktı, gameship kendi telafi ediyor ve oyunu size kendisi yolluyor.

Hocam 2 tane hizli baglanti linki istiyor ya 1'ini aldiktan sonra yeniden olusturup alip onu mu yapistiracagiz bir de yoksa 2 tane aynisinimi yapistiracagiz 1708 liraya geliyor şu an oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı