Bir de bölgeyi ABD yapacaksınız. Onu da unutmayın, sonra da oturumu kapatıp tekrar açın. Anında olmayabilir galiba, öyle hatırlıyorum. Sonra da oynayın.
Anladım o zaman şöyle diyeyim oyun bittikten sonra Full tekrardan Türkçe yapabiliyor muyum yoksa format falan mı lazım tekrardan her şeyin Türkçe olması için.
Anladım o zaman şöyle diyeyim oyun bittikten sonra Full tekrardan Türkçe yapabiliyor muyum yoksa format falan mı lazım tekrardan her şeyin Türkçe olması için.
Windows Single Language versiyonlarında öyle olmuyor. Komple çevrilmiyor maalesef.
Regedit yöntemini de denedim ben, o komutları da denedim. Bir türlü olmadı. O yöntemlerin altındaki yorumlara da baktım, çoğu insan işe yaramadığını söylüyordu.
Bir de bölgeyi ABD yapacaksınız. Onu da unutmayın, sonra da oturumu kapatıp tekrar açın. Anında olmayabilir galiba, öyle hatırlıyorum. Sonra da oynayın.
Bölge değiştirmek etki ediyor mu bilmiyorum ben bug olduğunu duyduğumda sadece dili İngilizce çevirdim bölge hala Türkiye olarak duruyor ve hiç bug yaşamadım. Ama yine de yapsın bir şey fark etmez, evet bilgisayarı resetleyin ve oyuna girin başka bir şeye gerek yok.