Black Myth: Wukong save dosyamı kaybetim

DenizWinc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar chapter 5'te sadece son boss kalmıştı o olmasa bile chapter 6 başlangıcı için save dosyası lazım oyunu oynayan birisi yardım edebilir mi?

Son düzenleme:
Hocam merhaba, oyunun chapter 5'ine yeni geçiş yaptım. Kendi save dosyamı yükledim burdan edinebilirsiniz. Steam üzerinden oynuyorum.

Steam/steamapps/common/Blackmythwukong/ b1 klasorü içine atın.
Hocam çok sağ olun.

Hocam çok sağ olun.
Hocam teşekkür ederim. chapter 5'te işimi fazlasıyla görür de acaba chapter 6 save dosyası olan var mı yazım yanlışı yapmışım.

Hocam merhaba, oyunun chapter 5'ine yeni geçiş yaptım. Kendi save dosyamı yükledim burdan edinebilirsiniz. Steam üzerinden oynuyorum.

Steam/steamapps/common/Blackmythwukong/ b1 klasorü içine atın.
Hocam size bir şey önereceğim. Save dosyanızdan gördüğüm kadarıyla düşmüş loongu öldürmemişsiniz. Size kesinlikle öldürmenizi tavsiye ediyorum. Çok güzel şeyler veriyor. Kesmek isterseniz chapter 3 perdeli oyuktan "düşen loongun rölyefine" gidip kesebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam çok sağ olun.

Hocam teşekkür ederim. chapter 5'te işimi fazlasıyla görür de acaba chapter 6 save dosyası olan var mı yazım yanlışı yapmışım.

Hocam size bir şey önereceğim. Save dosyanızdan gördüğüm kadarıyla düşmüş loongu öldürmemişsiniz. Size kesinlikle öldürmenizi tavsiye ediyorum. Çok güzel şeyler veriyor. Kesmek isterseniz chapter 3 perdeli oyuktan "düşen loongun rölyefine" gidip kesebilirsiniz.
Öneriniz için teşekkür ederim fakat Chapter 4 teki yellow loong haricinde (şuan ondayım) kesmediğim loong kalmadı hocam. 4 tane var zaten toplamda diğer 3 ünü kestim.

Bahsettiğiniz loongun ingilizce adı nedir veya görselini atarmısınız tam emin olamadım.
Hocam işte yellow loong chapter dörtte var ya. Bir saniye görsel atayım.

Hocam işte yellow loong chapter dörtte var ya. Bir saniye görsel atayım.
Yellow_Loong.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı