Hocam çok sağ olun.Hocam merhaba, oyunun chapter 5'ine yeni geçiş yaptım. Kendi save dosyamı yükledim burdan edinebilirsiniz. Steam üzerinden oynuyorum.
Steam/steamapps/common/Blackmythwukong/ b1 klasorü içine atın.
Hocam teşekkür ederim. chapter 5'te işimi fazlasıyla görür de acaba chapter 6 save dosyası olan var mı yazım yanlışı yapmışım.Hocam çok sağ olun.
Hocam size bir şey önereceğim. Save dosyanızdan gördüğüm kadarıyla düşmüş loongu öldürmemişsiniz. Size kesinlikle öldürmenizi tavsiye ediyorum. Çok güzel şeyler veriyor. Kesmek isterseniz chapter 3 perdeli oyuktan "düşen loongun rölyefine" gidip kesebilirsiniz.Hocam merhaba, oyunun chapter 5'ine yeni geçiş yaptım. Kendi save dosyamı yükledim burdan edinebilirsiniz. Steam üzerinden oynuyorum.
Steam/steamapps/common/Blackmythwukong/ b1 klasorü içine atın.
Öneriniz için teşekkür ederim fakat Chapter 4 teki yellow loong haricinde (şuan ondayım) kesmediğim loong kalmadı hocam. 4 tane var zaten toplamda diğer 3 ünü kestim.Hocam çok sağ olun.
Hocam teşekkür ederim. chapter 5'te işimi fazlasıyla görür de acaba chapter 6 save dosyası olan var mı yazım yanlışı yapmışım.
Hocam size bir şey önereceğim. Save dosyanızdan gördüğüm kadarıyla düşmüş loongu öldürmemişsiniz. Size kesinlikle öldürmenizi tavsiye ediyorum. Çok güzel şeyler veriyor. Kesmek isterseniz chapter 3 perdeli oyuktan "düşen loongun rölyefine" gidip kesebilirsiniz.
Çok zorladı hocam beni o yellow loong.Öneriniz için teşekkür ederim fakat Chapter 4 teki yellow loong haricinde (şuan ondayım) kesmediğim loong kalmadı hocam. 4 tane var zaten toplamda diğer 3 ünü kestim.
Bahsettiğiniz loongun ingilizce adı nedir veya görselini atarmısınız tam emin olamadım.Çok zorladı hocam beni o yellow loong.
Hocam işte yellow loong chapter dörtte var ya. Bir saniye görsel atayım.Bahsettiğiniz loongun ingilizce adı nedir veya görselini atarmısınız tam emin olamadım.
Hocam işte yellow loong chapter dörtte var ya. Bir saniye görsel atayım.
Tamam hocam aynıymış evet deli etti şuan beni
Hocam 7 8 kere deneyin biraz ara verip öyle yapın. Ben 10 kez falan denedim sonra çıktım yarım saat ara verdim ilk denemede kestimTamam hocam aynıymış evet deli etti şuan beni![]()
Kestim çok şükürHocam 7 8 kere deneyin biraz ara verip öyle yapın. Ben 10 kez falan denedim sonra çıktım yarım saat ara verdim ilk denemede kestim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.