Emo27 Picopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Merhaba Black Myth: Wukong paylaşımlı hesap aldim. Ama gorseldeki hatayi aliyorum yardimci olur musunuz? Görsel yüklenemedi hata şu; sorry, something went wrong. For solutions please visit: Anti-Tamper | Support support.codefusion.technology Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2024
Merhaba Black Myth: Wukong paylaşımlı hesap aldim. Ama gorseldeki hatayi aliyorum yardimci olur musunuz? Görsel yüklenemedi hata şu; sorry, something went wrong. For solutions please visit: Anti-Tamper | Support support.codefusion.technology
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 Emo27 dedi: Merhaba Black Myth: Wukong paylaşımlı hesap aldim. Ama gorseldeki hatayi aliyorum yardimci olur musunuz? Görsel yüklenemedi hata şu; sorry, something went wrong. For solutions please visit: Anti-Tamper | Support support.codefusion.technology Genişletmek için tıkla... Satın almanı doğrulayamamış, biraz daha bekle. Artı 0 Eksi
Emo27 dedi: Merhaba Black Myth: Wukong paylaşımlı hesap aldim. Ama gorseldeki hatayi aliyorum yardimci olur musunuz? Görsel yüklenemedi hata şu; sorry, something went wrong. For solutions please visit: Anti-Tamper | Support support.codefusion.technology Genişletmek için tıkla... Satın almanı doğrulayamamış, biraz daha bekle.
2 286545 Kilopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 1.211 Çözümler 3 28 Ağustos 2024 #3 GhOstseOul dedi: Satın almanı doğrulayamamış, biraz daha bekle. Genişletmek için tıkla... O linke tıklayınca benim gördüğüm hata mesajı şu: You can no longer authenticate on new devices Currently your game purchase cannot be re-validated successfully, please wait 24 hours and try again. © Denuvo GmbH Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı hesap kullandığını söylüyor, bu hata mesajına göre oyun daha önce Denuvo'nun izin verdiği sayıda farklı bilgisayarda doğrulanmış; daha fazlasını kabul etmiyor. 24 saat sonra tekrar deneyin diyor; belki kabul eder belki de etmez. Artı 0 Eksi
GhOstseOul dedi: Satın almanı doğrulayamamış, biraz daha bekle. Genişletmek için tıkla... O linke tıklayınca benim gördüğüm hata mesajı şu: You can no longer authenticate on new devices Currently your game purchase cannot be re-validated successfully, please wait 24 hours and try again. © Denuvo GmbH Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı hesap kullandığını söylüyor, bu hata mesajına göre oyun daha önce Denuvo'nun izin verdiği sayıda farklı bilgisayarda doğrulanmış; daha fazlasını kabul etmiyor. 24 saat sonra tekrar deneyin diyor; belki kabul eder belki de etmez.
Sagurata Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 698 Çözümler 3 29 Ağustos 2024 #4 Ben de paylaşımlı hesap aldım 1 hesapta 500 kişi oyun oynamaya çalışıyoruz Düştüğümüz hallere bak ya bir oyun bile oynayamıyoruz adam akıllı. Artı 0 Eksi
Ben de paylaşımlı hesap aldım 1 hesapta 500 kişi oyun oynamaya çalışıyoruz Düştüğümüz hallere bak ya bir oyun bile oynayamıyoruz adam akıllı.
KS KS Emo27 Picopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #5 Sagurata dedi: Ben de paylaşımlı hesap aldım 1 hesapta 500 kişi oyun oynamaya çalışıyoruz Düştüğümüz hallere bak ya bir oyun bile oynayamıyoruz adam akıllı. Genişletmek için tıkla... ben 2-3 saat sonunda girmiştim geri güncelleme geldi yapınca yine giremedim şuan bekliyorum Sagurata dedi: Ben de paylaşımlı hesap aldım 1 hesapta 500 kişi oyun oynamaya çalışıyoruz Düştüğümüz hallere bak ya bir oyun bile oynayamıyoruz adam akıllı. Genişletmek için tıkla... şuan tekrar girdim gerçekten garip Son düzenleme: 29 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Sagurata dedi: Ben de paylaşımlı hesap aldım 1 hesapta 500 kişi oyun oynamaya çalışıyoruz Düştüğümüz hallere bak ya bir oyun bile oynayamıyoruz adam akıllı. Genişletmek için tıkla... ben 2-3 saat sonunda girmiştim geri güncelleme geldi yapınca yine giremedim şuan bekliyorum Sagurata dedi: Ben de paylaşımlı hesap aldım 1 hesapta 500 kişi oyun oynamaya çalışıyoruz Düştüğümüz hallere bak ya bir oyun bile oynayamıyoruz adam akıllı. Genişletmek için tıkla... şuan tekrar girdim gerçekten garip
Sagurata Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 698 Çözümler 3 29 Ağustos 2024 #6 Ben hesaba girebiliyorum fakat oyun açılmıyor. Denuvo'nun günlük limiti varmış sanırım. Artı 0 Eksi