Black Myth: Wukong'a girilmiyor

Emo27

Picopat
Daha fazla  
Merhaba Black Myth: Wukong paylaşımlı hesap aldim. Ama gorseldeki hatayi aliyorum yardimci olur musunuz?

Görsel yüklenemedi hata şu; sorry, something went wrong. For solutions please visit:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Black Myth: Wukong paylaşımlı hesap aldim. Ama gorseldeki hatayi aliyorum yardimci olur musunuz?

Görsel yüklenemedi hata şu; sorry, something went wrong. For solutions please visit:
Satın almanı doğrulayamamış, biraz daha bekle.

Satın almanı doğrulayamamış, biraz daha bekle.

O linke tıklayınca benim gördüğüm hata mesajı şu:

You can no longer authenticate on new devices

Currently your game purchase cannot be re-validated successfully, please wait 24 hours and try again.

© Denuvo GmbH

Paylaşımlı hesap kullandığını söylüyor, bu hata mesajına göre oyun daha önce Denuvo'nun izin verdiği sayıda farklı bilgisayarda doğrulanmış; daha fazlasını kabul etmiyor. 24 saat sonra tekrar deneyin diyor; belki kabul eder belki de etmez.

Ben de paylaşımlı hesap aldım 1 hesapta 500 kişi oyun oynamaya çalışıyoruz :D Düştüğümüz hallere bak ya bir oyun bile oynayamıyoruz adam akıllı.
ben 2-3 saat sonunda girmiştim geri güncelleme geldi yapınca yine giremedim şuan bekliyorum

Ben de paylaşımlı hesap aldım 1 hesapta 500 kişi oyun oynamaya çalışıyoruz :D Düştüğümüz hallere bak ya bir oyun bile oynayamıyoruz adam akıllı.
şuan tekrar girdim gerçekten garip

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı