Black Myth: Wukong'a Türkçe dil desteği eklendi!

Dediklerinize tamamen katılıyorum bir de. İyi bir oyun ama çok overrated. Sadece iyi diyip 10 üzerinden 7 verip geçeceğim bir iş.
Ben sevdim ya baya şu an chapter 3'e yeni geçtim. Açıkçası Fromsoftware oyunlarını sevmiyorum sevmememin de nedeni karakterin hareketlerinin bana ruhsuz ve robotik gelmesi karakteri sağa sola çeviriyosun robot gibi yürüyor zıplaması hareketleri yürüyüşü saldırışı her şeyi aynı. Wukongta ise durum biraz daha farklı, jedi fallen order ve survivor oyunlarını çok severek oynadım mesela, god of war serisini de aynı şekilde ama nedense fromsoftware oyunlarına ısınamıyorum. Wukongun eleştireceğim yanı görünmez duvarları olması diyebilirim bu yamada da harita ekliyorlar yani problemim çoğunlukla çözülüyor gibi.
Souls-like türünü AA olan işlerine kadar sıyırmış olan bir kişi olarak aralarında en az beğenmiş ve en abartılı bulmuş olduğum yapımlardan bir tanesidir kendisi.
Bunu duyduğuma şaşırdım açıkçası. Hangi kısımları içinize sinmedi acaba?

Türkçe dil eklenmesine çok sevindim. Kimsenin beklediği bir şey değildi herhalde. Ve bu arada kimse kusura bakmasın da abartılmış falan değil. 8 veya 8.5 rahat hak ediyor. Ve en az bir ödül almayı da hak ediyor. Siz ne kadar abartıldığını falan düşünseniz de genel kitle öyle düşünmüyor gördüğüm kadarıyla. Çok beğenildi oyun. Ben de çok beğendim. Ama herkesin görüşü farklı tabii ki, herkes her şeyi beğenmeyebilir. Bu gayet doğal bir şey.

Benim tek gördüğüm sıkıntılar ufaktı. Mesela yeterince iyi tasarlanamamış görünmez duvarlar ve duruş değişince normal saldırının değişmemesi, sadece ağır saldırının değişmesi. Ama bossları, genel anlamda combat'ı, oyuncuyu yormayan mekanikleri, Wukong'un yeteneklerini yansıtma şekli falan çok hoşuma gitti. Yetenekleri sıfırlamak için bile angarya şeylerle uğraşmıyorsunuz. Tamamen oyuncuyu düşünmüşler çoğu şeyde.

Oynamayan varsa da hazır Türkçe dil desteği gelmişken tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Çin Türkiye oyun pazarını ve potansiyeli Amerika'dan dolayısıyla batı'dan daha önce görmüş sevindirici belki bu gelişmeler şımarık batı'nın oyun sektörü için bir ibret olur da en azından oyun çıktıktan sonra Türkçe eklenir 25 dil var bakıyorsun Türkçe yok bu rezalet savunulacak hiçbir yer yok bulamazsınız.

Türkçe dil desteği eklemeleri güzel. Bir platform Türk oyuncuları unutmuyor ve destek sağlıyorsa bizim oyuncular da o oyunu unutmaz, hakkını verir.

PC'nin dili Türkçeyse oyun çöküyor ya da bosslar buga giriyor durumundan Türkçe dil desteği durumuna gelmesi iyi oldu. Lakin Kış indiriminde en fazla %20 indirim alacaktır. MENA fiyatlandırması olmadığını düşünürsek çok da iyi bir indirim sayılmaz bu. Epic'ten alırım demiyorsanız pek etkili olmayacaktır sizin için bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı