Black Ops II incelemesi

MertDülger

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
2012 yılının kasım ayında çıkan Black Ops 2 incelemesi: Genel kitleye baktığımız zaman onlara göre en iyi Call of Duty oyunu Black Ops 2. peki neden insanlar bu oyunu çok seviyor? Sebebini şu şekil umuyorum, çoğu kişiye göre çıkan son güzel Call of Duty oyunu bu. CoD ghost ile zaten hayranlar umutları yitirdi, bu yüzden Black Ops 2 onlara göre çok özel bir oyun, zaten güzel bir oyun Black Ops 2. ama bana göre Black Ops 2 aşırı overrated bir oyun sebebi: Hikaye modu Black Ops 1'den daha iyi değil, zombi kısmı ortalama. Ancak multiplayer gayet iyi, gelin hepsini inceleyelim.

Hikaye modu: Oynamadım ama videolarını izledim iyiye benziyor ancak Black Ops 1'den daha iyi olmadığı çok belli.

Zombiler: Eveeet geldik şimdi oyunun aşırı overrated kısmına, arkadaşlar bana göre ortalama çünkü bazı mapleri iyi, bazı mapleri kötü Black 1 zombilerinin üzerine hiçbir yenilik eklememişler. Bazı insanlar yenilik istemez ancak bana göre her oyunda yenilik olmalı, Black Ops 3 bunu iyi başarıyordu.

Multiplayer: Çok iyi, evet bu kadar.

Oynanış vb. : İyi oynanış, yeterli vuruş hissiyatı, iyi silahlar.

Kısacası:

Hikaye modu:10/8.5

Zombiler:10/5

Multiplayer 10/9

Genel:10/8.3

Yorum yazarsanız sevinirim yazdım o kadar.

Yani biraz daha detaya inip resim vb. eklemek sizin de okuyan kişinin de iyiliğine olur. Yazdıkça kavrayacaksınız.

Ben COD online'lerini sevmiyorum. Zombi de oynamam. Tek oyunculu oynarım hep. Hikaye olaraksa bence en iyi COD oyunu. Son çıkan COD oyunlarını oynamadım, onları hariç tutuyorum. Hikâyeyi beğeniyorum çünkü Afganistan teması hoşuma gidiyor. Vuruş hissiyatı olarak Modern Warfare 3 daha iyiydi ama BO2 de fena değildi.

Küçüklüğünde hiç split screen BO2 oynamamışsın diye yorumladım.

Split screen olsa ne olacak rezalet bir yapay zekaya sahip Allah'tan görev ve hikaye idare eder seviyede de oyun oynaanıyor en azından. Treyarch geliyor size çöp atıyor sizde split screen var diye oyunu iyi sanıyorsunuz. :D

Ben CoD Online'lerini sevmiyorum. Zombi de oynamam. Tek oyunculu oynarım hep. Hikaye olaraksa bence en iyi CoD oyunu. Son çıkan CoD oyunlarını oynamadım, onları hariç tutuyorum. Hikâyeyi beğeniyorum çünkü Afganistan teması hoşuma gidiyor. Vuruş hissiyatı olarak Modern Warfare 3 daha iyiydi ama BO2 de fena değildi.

Hiç mi biriniz Modern Warfare oynamadı nasıl en iyi hikayeye sahip.:D oyunda Afganistan da geçen 2 bölüm var diye en iyi CoD oyunu oldu iyiymiş :D

Split screen olsa ne olacak rezalet bir yapay zekaya sahip Allah'tan görev ve hikaye idare eder seviyede de oyun oynaanıyor en azından. Treyarch geliyor size çöp atıyor sizde split screen var diye oyunu iyi sanıyorsunuz. :D

Bo 2'nin popüler olmasının sebebi hiçbir zaman Single'ı değildi ki zaten ona laf atman garibime gitti oyunun en popüler yanı multi tarafıydı ki çok da eğlenceli yüzlerce saatimi orada geçirmişimdir.

Hiç mi biriniz Modern Warfare oynamadı Nasıl en iyi hikayeye sahip.:D
Aslında hikâye ile oyun atmosferini karıştırmış olmalıyım. Doğru, hikâyede MW2 en iyisi.

Genel sıralamam ise MW3>BO2>MW2

Yani biraz daha detaya inip resim vb. eklemek sizin de okuyan kişinin de iyiliğine olur. Yazdıkça kavrayacaksınız.

Bende detaya inmeyi düşündüm ama bu oyun önceki Call of Duty'lere çok bir şey katmadığı için inmeyi gerekmez diye düşündüm. Önceki incelemem Black Ops 3'te detaylara inmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı