Black Switch ve makrolu klavye önerisi

nizarss

Decapat
Öncelikle herkese merhaba. Ben mekanik bir klavye almayı düşünüyorum fakat mekanik klavye sesinden biraz rahatsız oluyorum. Sunduğu performans için almaya karar verdim ve öğrendim ki en az ses çıkartan switch modeli siyah swicthmiş. Bunun yanı sıra bana klavyede makro desteği lazım. Yani makro tuşları olmasa da olur herhangi bir tuşuna makro yazabilirsem yeter. Fiyatı 300 lira civarı olan, siyah swich, yazılım desteğinde makro bulunan ve mümkünse Türkçe Q olan bir klavye önerebilecek biri var mı? Farkındayım çok şey istiyorum fakat hepsinin olmasına gerek yok saydığım özelliklerden birkaçı özellikle makrosu olursa benim için kafi. Şimdiden herkese teşekkür ederim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese merhaba. Ben mekanik bir klavye almayı düşünüyorum fakat mekanik klavye sesinden biraz rahatsız oluyorum. Sunduğu performans için almaya karar verdim ve öğrendim ki en az ses çıkartan switch modeli siyah swicthmiş. Bunun yanı sıra bana klavyede makro desteği lazım. Yani makro tuşları olmasa da olur herhangi bir tuşuna makro yazabilirsem yeter. Fiyatı 300 lira civarı olan, siyah swich, yazılım desteğinde makro bulunan ve mümkünse Türkçe Q olan bir klavye önerebilecek biri var mı? Farkındayım çok şey istiyorum fakat hepsinin olmasına gerek yok saydığım özelliklerden birkaçı özellikle makrosu olursa benim için kafi. Şimdiden herkese teşekkür ederim. İyi forumlar.
Sanırım mekanik değil ama buna bir bak derim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190211-173150.jpg
    Screenshot_20190211-173150.jpg
    153,6 KB · Görüntüleme: 489
Siyah Switch çok da hoş ses çıkarmıyor ayrıca en sessizi değil. En az ses çıkaranı Cherry MX Silent Red, ondan sonra ise Kahverengi ve Kırmızı Switchler. Şu iki klavyeye bakabilirsiniz:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı