Black Widow V3 alınır mı?

Almayı düşünüyorumda V2 modeli çok daha iyi diyorlar sizin beğendiğiniz beğenmediniz yönleri nedir acaba klavyenin?
V2'den bu yana bir düşüş yapmışlar evet deri bilek desteği olmaması mesela. Ancak deri bilek destekli farklı bir model yoktu bu fiyata o yüzden V3 aldım. V2 olsa onu da düşünürdüm.

V1 vardı bende önceden makro tuşları vs vardı V3'te yok ama çok kullanmıyordum zaten. Bu kısım tercihinize bağlı.

Dediğim gibi bilek desteği olabilirmiş. Yanında gelen plastik destek pek bir şey ifade etmiyor.

Aydınlatması gayet güzel bence.

Yay sesiyle çok fazla karşılaşmadım.

Kasası sağlam gibi duruyor.

Kablosunun uzunluğu yeterli hatta fazla uzun geldi bana.

Multimedya kısmı gayet yeterli ses açma kısma, durdurma, başlatma ve o tuşa 2 kez bastığınızda ileri, 3 kez bastığınızda geri alabiliyorsunuz müziği vs.

Yazılıma gelirsek Razer Synapse zaten çok iyi istediğiniz gibi oyunlara göre ayarlama yapabiliyorsunuz bazı oyunlar ise kendiliğinden destekliyor.

V2'den bu yana bir düşüş yapmışlar evet deri bilek desteği olmaması mesela. Ancak deri bilek destekli farklı bir model yoktu bu fiyata o yüzden V3 aldım. V2 olsa onu da düşünürdüm.

V1 vardı bende önceden makro tuşları vs vardı v3'te yok ama çok kullanmıyordum zaten. Bu kısım tercihinize bağlı.

Dediğim gibi bilek desteği olabilirmiş. Yanında gelen plastik destek pek bir şey ifade etmiyor.

Aydınlatması gayet güzel bence.

Yay sesiyle çok fazla karşılaşmadım.

Kasası sağlam gibi duruyor.

Kablosunun uzunluğu yeterli hatta fazla uzun geldi bana.

Multimedya kısmı gayet yeterli ses açma kısma, durdurma, başlatma ve o tuşa 2 kez bastığınızda ileri, 3 kez bastığınızda geri alabiliyorsunuz müziği vs.

Yazılıma gelirsek Razer Synapse zaten çok iyi istediğiniz gibi oyunlara göre ayarlama yapabiliyorsunuz bazı oyunlar ise kendiliğinden destekliyor.

V3'ün kronik yay sesi sorunu var mı?

Bende V3 alacağım herhalde ama keşke v2'deki bilek desteği devam etseydi V2 hala satılıyor olsa kesin V2 alırdımda olmadığı için V3 alacağım.

Teşekkür ederim yardımın için.
Rica ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı