Blackbox tarzı ücretsiz eklenti önerisi

Shiroko

Hectopat
Katılım
15 Aralık 2019
Mesajlar
64
Çözümler
2
Yer
Düzce
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mobile Developer
Merhaba,
Benim blackbox tarzı bir eklentiye ihtiyacım var ama ücretsiz olacak.
Sitelerde resimlerden, kopyalanmayan yazılardan, ya da YouTube videolarından yazıları kopyalayabileceğim bir eklenti.

Screenshot_1.png
 
konuyu hortlatayım... Selectext adlı bu extension blackbox ile aynı işlevi görüyor. Sadece kurup Google ile oturum açman yeterli fakat galiba sadece YouTube videoları için...
 
Evet, seçtiğiniz metni çevirmek için otomatik google translate sayfasına atıyor. Alternatif olarak eklenti kurmak istemiyorsanız size Microsoft Store üzerinden Microsoft PowerToys uygulamasını indirip win+shift+t basıp istediğiniz metni seçebiliyorsunuz dilerseniz bu da bir alternatif fakat çeviri özelliği bulunmamakta.
Yanlış görmediysem bu eklentide hem kopyalama hem çeviri özelliği var.
 
Evet, seçtiğiniz metni çevirmek için otomatik Google Translate sayfasına atıyor. Alternatif olarak eklenti kurmak istemiyorsanız size Microsoft Store üzerinden Microsoft PowerToys uygulamasını indirip Win+Shift+t basıp istediğiniz metni seçebiliyorsunuz dilerseniz bu da bir alternatif fakat çeviri özelliği bulunmamakta.

Copyfishte çeviri özelliği bulunduğu için sanırım onu kullanabilirim. Teşekkürler...
 
Microsoft Store'de PowerToys isimli bir uygulama var, ekranda seçtiğin alandan yazıları almaktan tut bir sürü ekstra özelliği var onu kullanmaya başladım ben bayağı iyi tavsiye ederim.

@StarrSehmus @Floki021
 

Geri
Yukarı