Hocam ben bu kulaklığı almayı düşünüyorum da parasına değer mi almalı mıyım?Bu kulaklığın kablosu hep kıvrılır vaziyette duruyor, gerçekten çok can sıkıcı. Böyle düzeltiyorum sonra normal formu oymuş gibi yine öyle oluyor. Bunun çözümü yok mu acaba?
yani hocam ses kalitesi iyi tam bir fiyat performans. bi şu kablo olayı sıkıntı bide bu soldaki ses kısma butonundan bişeyler yaparken mesela ses aç kapa yaparken bi sıkıntı oluyor hafif cızırtı,ses seviyesinde ve kalitesinde sıkıntı gibi bişey oluyor bir kaç saniyeliğine. diğer kulaklıklarda durum ne bilmiyorum ama benim kulaklığa özel bi durum değil herhaldeHocam ben bu kulaklığı almayı düşünüyorum da parasına değer mi almalı mıyım?
yani hocam ses kalitesi iyi tam bir fiyat performans. bi şu kablo olayı sıkıntı bide bu soldaki ses kısma butonundan bişeyler yaparken mesela ses aç kapa yaparken bi sıkıntı oluyor hafif cızırtı,ses seviyesinde ve kalitesinde sıkıntı gibi bişey oluyor bir kaç saniyeliğine. diğer kulaklıklarda durum ne bilmiyorum ama benim kulaklığa özel bi durum değil herhalde
kimsemi bilmez ya bunun çözümünü
bakalım kabloyu gergince sağbitledim saç kurutma makinesinin sıcaklığı 2. ayarında(1.ayar soğuk üflüyo öyle hesap edin herkeste farklıdır)kabloya ısı uyguladım böyle beklicek yarına kadar falan inşallah düzelirdediğimi yaptım. akşam bıraktım sonra öğlen aldım güzgündü sorun çozüldü sakın çok sıcak yapmayın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.