Ben Arctis Nova 7 Wireless kullanıyorum. Ses kalitesini beğeniyorum, özellikleri çok işime yarıyor. Equalizer ile uğraşmayı sevdiğim için ve gelişmiş bir EQ arayüzüne sahip olduğu için sürekli kendi profillerimi oluşturarak deniyorum. Oyun için ses kasmada şu ana kadar asla yanıltmadı. Tam anlamıyla nerede olduğunu algılayabilecek düzeyde yani noktasal tespit imkanı sunuyor. Mikrofonundan yana kimseden şikayet gelmedi, tabii orada da kendi ayarımı yaptım. Kimse dediğini anlamadım falan demiyor. Chatmix özelliğine diyecek sözüm yok zaten, harika çalışıyor. SteelSeries Sonar yükledikten sonra 4 farklı profil yüklüyor. Gaming, Music, movie ve chat olarak. Discord üzerinde ses çıkışını nova 7 Wireless chat olarak ayarlıyorsun. Genel ses çıkışı da Gaming olarak ayarlı. Üzerinde yer alan ayar düğmesi ile sadece Gaming kanalından çıkan sesleri veya chat üzerinden yani Discord'dan gelen sesleri duyabiliyorsun. Ortada kullandığında da ikisini beraber kullanmış oluyorsun.
Bluetooth bağlantısını çok fazla kullanmadım ama Bluetooth üzerinde de ses kalitesi gayet tatmin edici.
Dışarıya ses veriyor ama ses yüksekliği sonda olduğunda. Zaten çıkardığın zaman etrafındakiler diyor, bu sese göre dışarıya az ses veriyor. Kulak pedlerinin içinde yer alan deri kısımlar iyi yalıtım sağlıyor. 35 derece sıcaklarda kulağımda terleme yapmadı, 5-6 saatlik kullanımdan sonra da hafif bir baş ağrısı yaratabiliyor.
BlackShark V2 Pro için de bir arkadaş bu şekilde yardımcı olabilir belki.