BlackShark V2 Pro alınır mı?

Logitech G PRO X Wireless Lightspeed kulaklığım vardı. Bağlantı kopma sorunu gibi sürekli gıcık bir ses ile karşılaşıyordum bu sebeple iadesini gerçekleştirdim. Şimdi de Razer BlackShark V2 Pro sipariş ettim. Razer Huntsman V2 Analog ve Razer DeathAdder V2 tercih etmiştim. Razer setup olacak bu sayede. Forumda kablolu versiyonu çılgınlar gibi öneriliyor ben de bu serüvene katılmak istedim. Deneyimi olanlar konu hakkında bilgi verebilir mi?

Logitech G PRO X Wireless lightspeed kulaklığım vardı. Bağlantı kopma sorunu gibi sürekli gıcık bir ses ile karşılaşıyordum bu sebeple iadesini gerçekleştirdim. Şimdi de Razer BlackShark V2 Pro sipariş ettim. Razer Huntsman V2 analog ve Razer DeathAdder V2 tercih etmiştim. Razer setup olacak bu sayede. Forumda kablolu versiyonu çılgınlar gibi öneriliyor ben de bu serüvene katılmak istedim. Deneyimi olanlar konu hakkında bilgi verebilir mi?

Özellikleri manyak gibi bir şey hocam. 5, 6K fiyatındaki kulaklıklara rakip bir kulaklık.

THX kulaklığa farklı bir seviyeye atlatıyor sanırım. Logitech G PRO X Wireless Lightspeed tasarım olarak en beğendiğim kulaklıklardan birisi oldu. Askısına koyduğumda pedlerin birbirlerine değmesi, duruşu harikaydı fakat sorunu canımı sıktı hemen iadesini gerçekleştirdim. BlackShark V2 Pro yarın teslim olacak bakacağım artık.

Bir de DeathAdder V2 Pro düşünüyorum setupa uygun olarak ama ilgili konuda yazayım bunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı