Blackshark V2 vs. Cloud Alpha S vs. CM MH670

Slackers

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktaki kulaklıklar arasında kaldım. Öneriniz nedir? Bir de Cloud Alpha'nın fiyatları neden bu kadar değişiklik gösteriyor biri aydınlatabilir mi? Bir yerde 1300, bir yerde 3000. Blackshark V2'de kablo çok takılıyormuş. Çok çektim kablo derdini. Kabloda kırıklık, bozulma vb. olur mu?
Önerilere açığım ama Cloud II olmasın özellikle eskidi ve dip ses için. Bir de Logitech G PRO X bunlara göre ne kadar iyi? 1500'ün üstüne de çıkmam zor ama ütopik olmayacak şekilde çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyatta alabileceğiniz en iyi model Logitech G PRO X. Onun haricinde bir alt segment olarak blackshark V2 var. Eğer ki EQ ayarlarını düzgün kullanabilirseniz çok iyi kulaklıktır.
Kablo sorun olur mu blacksharkda klavye, fare razer set olması ve uygun fiyatlı olması düşündürüyor. Valorant için ne kadar iyidir blackshark? Bu thx ne olayı ne çok işe yarar mı?

Kablo sorun olur mu blacksharkda klavye, fare Razer set olması ve uygun fiyatlı olması düşündürüyor. Valorant için ne kadar iyidir blackshark? Bu THX ne olayı ne çok işe yarar mı?

THX ayarlarını düzgün yaparsanız her anlamda alabileceğiniz en iyi performansı alırsınız. Bir alt model olan blackshark V2 X'i kullanıyorum ve bu kabloyla alakalı hiç sıkıntı yaşamıyorum o yüzden sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.

THX ayarlarını düzgün yaparsanız her anlamda alabileceğiniz en iyi performansı alırsınız. Bir alt model olan blackshark V2 X'i kullanıyorum ve bu kabloyla alakalı hiç sıkıntı yaşamıyorum o yüzden sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
Teşekkürler bilgi için razer alacağım gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı