Blackshark V2 X 399 TL

T.E, ses kartı kullanılmadan telefona bağlanıyor sanırım. Öyle mi?
Bağlanır.
Oyun odaklı bir kulaklığın müzik performansının iyi olmasını beklemek biraz saçma olur. O iş için ayrı kulaklıklar var zaten.
Blackshark V2X oyunlarda norma bir performans veriyor kötü değil. Ancak müzik konusunda kesinlikle T.E'den daha önde. Eğer tek amaç oyun oynamaksa kulaklık ile evet T.E daha iyi bir tercih
ALC982 var. O kadar iyi değil sanırım.
Ses kartlarının modelleri hakkında pek bir bilgiye sahip değilim ancak sanırsam ALC892 demek istediniz, sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ben.

Ses kartlarının modelleri hakkında pek bir bilgiye sahip değilim ancak sanırsam ALC892 demek istediniz, sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ben.
Evet hocam yanlış yazmışım.

Blackshark V2X oyunlarda norma bir performans veriyor kötü değil. Ancak müzik konusunda kesinlikle T.E'den daha önde. Eğer tek amaç oyun oynamaksa kulaklık ile evet T.E daha iyi bir tercih
Hocam hangi özelliği müzik konusunda onu öne çıkarıyor? Ayrıca iki kulaklığın mikrofonları hakkında bilginiz varsa yorum yapabilir misiniz?

Hocam hangi özelliği müzik konusunda onu öne çıkarıyor? Ayrıca iki kulaklığın mikrofonları hakkında bilginiz varsa yorum yapabilir misiniz?
Kraken serisi müzik konusunda pek iyi değil, özellikle Tournament Edition kulaklığı ekstra beğenilmiyor müzik konusunda. Yapılan kullanıcı yorumlarına dayalı olarak söylüyorum. V2X'in basslarının güzel olduğu söyleniyor, ek olarak kendim Blackshark V2 kullanıyorum V2X'in bir üst modeli. Hafiflik olarak benzer kulaklıklar ikisi de. Fazlasıyla rahat, kulaklığın varlığını unutuyorsunuz. V2X'i deneyimleyemedim ancak onun da bütçesinde çok güzel bir kulaklık olduğu söyleniyor incelemelerde, kullanıcı yorumlarında. Uzun süre kullanacaksanız hafifliği de göz önüne alarak V2X tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı