Yeterli kas kütlesine ulaştım. Gelişimim pek gözle görülür halde değil. Ama enjeksiyon da yapmak istemiyorum. Sadece dianabol+koruma ilaçları kullanmak sizce mantıklı mı?
Dediklerinin ne olduğu hakkında bir fikrim yok ancak büyük görünmek için ilaç kullanmayı doğru bulmuyorum 1.5 senedir vicut geliştirme ile ilgileniyorum ve bu sporu büyük görünmek için değil sağlıklı görünmek için yapıyorum.
Eski vücudumu görsen inan miden bulanırdı ciddi anlamda. O kadar kötüydüm. Şimdi iyiyim şükür. Ama insan büyümek istiyor ne yapayım.
Eski vücudumu görsen inan miden bulanırdı ciddi anlamda. O kadar kötüydüm. Şimdi iyiyim şükür. Ama insan büyümek istiyor ne yapayım.
Büyüseniz de yeterli gelmeyecek, daha çok büyümek isteyeceksiniz. Bu iş kısır döngüden fazlasına dönüşmez, yarışma amacınız/hayaliniz yoksa ilaç kesinlikle kullanılmamalı.Eski vücudumu görsen inan miden bulanırdı ciddi anlamda. O kadar kötüydüm. Şimdi iyiyim şükür. Ama insan büyümek istiyor ne yapayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.