Mağazadan alacak olan çıkar diye raporlamadım henüz.Stok bitti.
Bitti hocam. Mağazaya gidebilecekseniz yarın stoklar tükenmeden gidebilirsiniz.Hocam indirim ne zaman bitecek bilginiz var mı ?

Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240600-R3M1 ITOPYA'daitopya.com
900 - 1000'de dolaşıyordu sanırsam.
Çok oyun oynamıyorsanız Kulak üstü bluetooth alabilirsiniz hocam. Veya tekrar indirime girmesini bekleyin. Bu bütçede pek gaming kulaklık kalmadı.Kulaklık araştırıyordum uzun zamandır bu kulaklık nasıldır? Telefonda ve laptopumda kullanmayı düşünüyorum film ve müzik dinliyorum sadece arada sırada oyun oynarım. Performansı üzer mi?
Çok oyun oynamıyorsanız kulak üstü Bluetooth alabilirsiniz hocam. Veya tekrar indirime girmesini bekleyin. Bu bütçede pek Gaming kulaklık kalmadı.
Gaming olması çok da önemli değil açıkçası benim için. Uzun götürebilecek, rahatsız etmeyecek, terletmeyecek ve ses kalitesi güzel bir kulaklık bakıyorum.

www.itopya.com

www.itopya.com

Logitech G535 LIGHTSPEED Siyah Kablosuz Gaming Kulaklik | ITOPYA
Logitech G535 LIGHTSPEED Siyah Kablosuz Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile 981-000972 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bütçenizi bilmiyorum ama bu olabilir indirimde şuan. Konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olur.
İndirimler mağazada bir işe yaramıyor mu ?Bitti hocam. Mağazaya gidebilecekseniz yarın stoklar tükenmeden gidebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.