BlackShark v2X modeline ayrıyeten ses kartı almak lazımmış. Anakartım B450M Dragon ses kartlı modeli olanı aradım ama bulamadım. Yardımcı olacak var mı?
Anakartlarda dahili ses kartı oluyor zaten sadece daha iyi ses performansı alabilmek için anakartın dahili ses kartından daha iyi başka bir ses kartı almak gerekiyor.BlackShark v2X modeline ayrıyeten ses kartı almak lazımmış. Anakartım B450M Dragon ses kartlı modeli olanı aradım ama bulamadım. Yardımcı olacak var mı?
Ses çıkışları var anakartınızın üstünde. Alın deneyin önce.
Beğenmezseniz Creative Sound Blaster play! 4 bakabilirsiniz.
Ses çıkışları var anakartınızın üstünde. Alın deneyin önce.
Beğenmezseniz Creative Sound Blaster Play! 4 bakabilirsiniz.
Anakartlarda dahili ses kartı oluyor zaten sadece daha iyi ses performansı alabilmek için anakartın dahili ses kartından daha iyi başka bir ses kartı almak gerekiyor.
Sound blaster G3.
Kötü Razer'in normal V2'si hariç çoğu kulaklığı kötü, G pro x veya HS80 öneririm.barracuda x nasıldır
bütçem maksimum 3500 ne önerirsiniz cs2 valo oynuyorum o tarz oyunlarKötü Razer'in normal V2'si hariç çoğu kulaklığı kötü, G pro x veya HS80 öneririm.
Kablosuz şart değil iseBlackShark v2X modeline ayrıyeten ses kartı almak lazımmış. Anakartım B450M Dragon ses kartlı modeli olanı aradım ama bulamadım. Yardımcı olacak var mı?
Kablosuz şart değil ise.
Bunu öneririm.![]()
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Siyah Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Siyah Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011237-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.