BlackShark V2 X kulaklık baskı ve ağrı yapıyor

yigitozmen1

Hectopat
Daha fazla  
Kulaklıgı alalı 1 hafta falan oluyor. Yaklasık 3 4 gundur aktif bir şekilde kullanıyordum. Bundan oncekı kulaklıgım james doney 712 iydi. O bozulunca BlackShark V2 X aldım fakat kullandıgım ılk gunlar 1 2 gun başımı agrıttı. Neyse dedım gecer daha yenı aldım alışırım ondan sonra 1 2 gunden sonra kulagımı agrıtmaya başladım. Şu anda kulaklıgı cıkardım hiçbir turlu takma hevesım yok. Cenem ve kulaklarım aşırı agrıyor. Kulaklık cok sıkı esnemıyor ve yatılımdan dolayı aşırı baskı vuruyor.

Kulaklıgı 1750 TL'ye N11'den almıştım iade edebilirsem etmeyi düşünüyorum bu fıyat bandına önerebileceğiniz cıdden 7.1 destekli guzel kulaklık varsa memnun olurum hatta soyle diyeyim bir ara bunu ıade edıp eskı kulaklıgımı bıle almayı dusundum o derece bir agrıdan bahsedıyorum bu benım başıma gelen olay forumdaki BlackShark V2 X hakkında cogu yorum iyi kullanan kitle var ve memnun ama ben hiç memnun değilim dediğim gibi iade edebılırsem bu fiyat bandına başka cıdden rahat Gaming ıcın kulaklık onere bılır mısınız?

Ben V2 olan modelini aldım X değil bilmiyorum ebat vs farkı var mı ama koca kafa biri olarak çok memnunum rahat yani. Bilmiyorum sizdeki ürün mü sıkıntılı acaba?

Kafa yapınız büyükse belki benim eski kullandığım G432 olabilir çünkü bayağı büyük ve geniş bir kulaklık ama ses kalitesi bana göre daha düşük BlackShark v2'ye göre. Belki sizin hoşunuza giderse deneme imkanı olan bir yere gidip deneyim derim mağazalarda oluyor hem kafa yapısına uygun bir modeli de seçebilirsiniz.

hocam bende v2 modelini almayı düşünüyorum kafa yapım biraz büyük sıkıntı yaşar mıyım sizce?
Ben V2 olan modelini aldım X değil bilmiyorum ebat vs farkı var mı ama koca kafa biri olarak çok memnunum rahat yani. Bilmiyorum sizdeki ürün mü sıkıntılı acaba?

Kafa yapınız büyükse belki benim eski kullandığım G432 olabilir çünkü bayağı büyük ve geniş bir kulaklık ama ses kalitesi bana göre daha düşük BlackShark v2'ye göre. Belki sizin hoşunuza giderse deneme imkanı olan bir yere gidip deneyim derim mağazalarda oluyor hem kafa yapısına uygun bir modeli de seçebilirsiniz.

Hocam benim kafamı sıkmıyor ama eğer gerçekten içiniz sinmiyorsa mümkün olan bir zamanda herhangi bir MediaMarkt şubesine gidip test edin derim. Orada testerlar oluyor. Ama bende rahat.

Hocam benim kafamı sıkmıyor ama eğer gerçekten içiniz sinmiyorsa mümkün olan bir zamanda herhangi bir MediaMarkt şubesine gidip test edin derim. Orada testerlar oluyor. Ama bende rahat.
hocam satın aldım ve kulağım büyük olmasın rağmen tam içine oturdu çok güzel kulaklık teşekkür ederim<3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı