BlackShark V2 X mikrofon algılanıyor ama çalışmıyor

qdexz_vl

Decapat
Daha fazla  
1753384157229.png

Bilgisayar mikrofonu görüyor ama algılamıyor. Ses almıyor. Sizce sorun ne?

7.1 aktif et hocam sonra fotoğraftaki kısma
1753384735032.png
gelecek dene belki olur.

Link'e giriş yapıp ürünün seri numarasını girip ürünü kayıt etmen lazım sonra 7.1 aktif etme kodu alabilirsin.

Hocam bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Başlıkta mikrofon algılanıyor ama çalışmıyor yazıyor. Alt metinde algılamıyor yazıyor. 7.1 aktif et diyorum nasıl aktif edeceğim diyorsun söylüyorum sonra kulaklığı yeni almıyorum ilk aldığımda yapmıştım onu diyorsun ben seni çözemedim umarım sana yardımcı olan birini bulursun iyi günler.

7.1 ile alakası yok. Muhtemelen denemişsinizdir ama gene de söyleyeyim, arkadaki mikrofon kapatma tuşuna basmış olabilir misiniz? O değilse başka bir cihazda deneme şansınız var mı?

7.1 ile alakası yok. Muhtemelen denemişsinizdir ama gene de söyleyeyim, arkadaki mikrofon kapatma tuşuna basmış olabilir misiniz? O değilse başka bir cihazda deneme şansınız var mı?

Yeni denedim, fakat denediğim cihazda 2 jacklı giriş yoktu o yüzden tek jakla taktım kulaklıkta mikrofonda çalıştı. Kendi bilgisayarıma geldiğimde 2 jakı birden takıyorum kulaklık çalışıyor mikrofon çalışmıyor

Yeni denedim, fakat denediğim cihazda 2 jacklı giriş yoktu o yüzden tek jakla taktım kulaklıkta mikrofonda çalıştı. Kendi bilgisayarıma geldiğimde 2 jakı birden takıyorum kulaklık çalışıyor mikrofon çalışmıyor

Ekleme yapmak istiyorum. Kendi bilgisayarıma tek jack ucunu mikrofona kısmına taktığımda ses alıyor. Ama splitter dedikleri o ayırıcı dedikleri şeye takıp 2'li jack ile taktığımda kulaklığı alıyor mikrofonu almıyor cızırtı alıyor sadece. Anlamadım sorun ne yani

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı