Blackshark V2 X mikrofonu sesi kısık iletiyor

Sonuç odaklı ilerlemeye çalışırken mesajları okumadan hızlıca geçiyorsun. Eğer yeni kurulum yaptıysan bilgisayarı bir kere yeniden başlatman gerekebilir diyorum. Yeniden başlatmanın amacı da bu işt
Kulaklığın sürücüsü yüklü ve güncel mi? Eğer öyleyse mikrofon ayarları bölümünden aşağıdaki resimde bulunan ayarları dene.

Eki Görüntüle 1323644
Bu programı yükliyip denedim fakat kulaklıgı gözükmedi. Sanırım yazılım bu kulaklıkta desteklenmiyor. Surround Sound System For Gaming Headset | 7.1 Surround Sound 🔊 bu uygulama üzerinden sadece 7.1 ayarlanabiliyor diye biliyorum.

Sonuç odaklı ilerlemeye çalışırken mesajları okumadan hızlıca geçiyorsun. Eğer yeni kurulum yaptıysan bilgisayarı bir kere yeniden başlatman gerekebilir diyorum. Yeniden başlatmanın amacı da bu işte.
Knk
Knk benim aktivasyon kodu silindi okunmuyor 1 aktivasyon kodu 1 den fazla kez kullanılabiliniyormuş seninkini bana atsan

Bu arada çok pardon. Kullandığınız ürün X versiyonuymuş. Yani USB kontrolcü desteği yok. Giriş 3.5 mm olarak yapılıyor. Synapse programı anladığım kadarıyla USB kontrolcüsü olmayan kulaklık modellerini desteklemiyor.

Razer Destek tarafından hazırlanmış ve altında indirme bağlantısı bırakılmış bir video var. Blackshark V2 X versiyonuna özel ayrı bir yazılım. Belki işinizi görür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı