BlackShark v2X Tehlikesi

• Konuyu başlatan Choco
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 89
  • Görüntüleme 6.400
Hocam 1.5 yıl oldu neredeyse hiç bir zaman bir FPS oyununda rahatsızlık duymadım. Kablosu da normal kulaklık kablosu manyak kaliteli bir şey değil ama önceki kullandıklarıma göre daha kaliteli. Oldukça ağır bir oyuncu koltuğuyla üstünden defalarca geçtim kablosu hala tam takır çalışıyor. Pek çok arkadaşım mikrofonun güzelmiş ne kullanıyorsun diye soruyor. Kulakiçi kulaklığımdan aldığım bass-tiz performansını zaten beklemediğim için bana bir hayal kırıklığı oluşturmadı. Ha sesi biraz daha fazla olabilirdi ama o zaman da kaliteden ödün vereceği için çok ihtiyaç duymadım. Tek sorun yaşadığım noktayı da paylaşayım kulaklığı çok fazla yere düşürdüğümden de olabilir. Ses açıp kapatma tuşunu kullanırken arada ses karıncalanıyor onun haricinde hiç bir sorun yaşamadım.

Denemediğim şey kalmadı.

Dediklerimin hepsine baktınızmı emin misiniz bir de kulaklığın giriş yerlerini iyice oturtun benim kulaklığın sağ tarafından ses gelmiyordu bozuk sanmıştım ama çok kuvvet istiyordu sertçe oturttum arttık öyle bir sorun yaşamadım. Sesler nasıl kötü geliyor boğukmu cızırtılımı.

Zaten alternatifi olmadigi icin herkes oneriliyor diye onerilen bir kulaklik, cogu kisi onermek icin oneriyor.

Overpriced bir balon. Onun yerine ikinci elden ucte biri fiyatina Sharkoon ER40 alinir.

Hatta ileri gideyim 300 liralik Sharkoon ER3'un mikrofonu bununkinden cok daha iyi, inanmasi guc geliyor ama iki modelin mikrofon testine bakarak anlayabilirsiniz.

Zaten kulak içi her türlü kulaküstünden iyi, sesleri daha derinden veriyor kulak içi bunu hep söylemişimdir.

Hocam özellikle belirtmiştim, hangi uygulama, hangi ayarlarda kullandığınızı belirtirseniz ona göre bakalım

Kesinlikle öyle tek iyi yanı hafifliği sanırım

Bende ses kartlı V2 versiyonu var o bile leş. Gaming kisvesi altında satılan kulakların tamamı çöp bana sorarsanız. Buna 6-7 bin gibi fiyatlara satılan pahalı olanlar dahil. Bu sebepten stüdyo tipi kulaklık ve harici mikrofon kullanımına geçiş yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…