BlackShark v2X Tehlikesi

• Konuyu başlatan Choco
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 89
  • Görüntüleme 6.343
Bende bir keresinde samsung b310e ile müzik dinlerken bir ara "pıt" diye ses geliyordu ama düzeldi.

Bir de v2x thx desteklemiyordu? @Choco

Bu arada 7.1 i cidden boş bencede ön ve arkayı ayırt etmek imkansız. Sağ ve sol da stereo olduğundan biraz belli oluyor.

Özellikle dalga geçtiğin etiket Razer'ın konsepti ve bence hoş hatta koleksiyonunu yapıyordum bile. Ve müzik kulaklığı olmadığını hatırlatmak isterim ama ben buna rağmen memnunum. Oyunlarda ise ASUS Prime B550M a CSM anakartımdaki ses kartım ile kullanmama rağmen çok iyi performans alıyorum. Kablosuda kötü değil ve Razer'ın renkleri siyah ve yeşil olduğu için kablonun yeşil olması da gayet normal ve hoş. Ben 4 aydır kullanıyorum ek programa gerek duymadım oldukça memnunum.

Ses kalitesi artsa da oyunda değişen pek bir şey olmadı. Yön seslerini hiç bir şekilde bulamıyorum. Oldukça karmaşık bir ses çıkıyor ortaya. 1 2 metre ötede ki adamın sesini alamıyorum.

@BerkayZ87 tarafından başka bir konuya atılan ayar. Dosyayı indirip EQ Apo'nun config dosyasının içine direkt atıp seçin. Bir de bu şekilde deneyin.

SS programında yapıyorum diyorsan 4K ve 8K'yı arttırın.

Aynı kulaklığı 1 senedir kullanıyorum memnunum, oyunlarda çok rahat ses kasabiliyorum aynı şekilde müzik ve mikrofon kaliteside iyi seviyede, şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

Ekledim hocam, şu an oyundayım ve 1 metre ötede koşan adamı duyamıyorum. @BerkayZ87 Siz ne düşünüyorsunuz hocam? Sorun nerde?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…