BlackShark v2X Tehlikesi

• Konuyu başlatan Choco
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 89
  • Görüntüleme 6.341
Yaptım hocam, Düzelme var fakat net sesin yönünü net bir şekilde alamıyorum.
Bunu biraz açabilir misin? Sesler sadece sol-sağ gibi mi geliyor yoksa mesafesini mi anlayamıyorsun? Örneğin adamın solda olduğunu duyuyorsun ama ne kadar solda olduğunu mu duyamıyorsun?

Bunu biraz açabilir misin? Sesler sadece sol-sağ gibi mi geliyor yoksa mesafesini mi anlayamıyorsun? Örneğin adamın solda olduğunu duyuyorsun ama ne kadar solda olduğunu mu duyamıyorsun?
Hocam dc dan size tekrarını gösterebilirim müsaitseniz... Mesela son oyunda; Kayanın hemen arkasındaydım adam da tahmini olarak 1,5 2 metre uzaktaydı. Ayak sesini alıyordum fakat yönünü tespit edemiyordum.

Hocam dc dan size tekrarını gösterebilirim müsaitseniz... Mesela son oyunda; Kayanın hemen arkasındaydım adam da tahmini olarak 1,5 2 metre uzaktaydı. Ayak sesini alıyordum fakat yönünü tespit edemiyordum.
Size bir EQ profili daha yollayacağım müsait olduğumda.

Düzelme var ama hâlâ o bahsettiğim netlik yok. İki katlı bir evde ki düşmanın çatıda mı içeride mi olduğunu kestiremiyorsun. Bu ayarları 7.1 açıkken yaptığımda böyle, kapatırken ses daha net daha kısık geliyor. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için ama ayarla filan olacak gibi değil.

Kulaklığı Y kablo ile mi bağlıyorsun? Y kablosu bayağı dandik çünkü V2 X'in.

Kulaklığı Y kablo ile mi bağlıyorsun? Y kablosu bayağı dandik çünkü V2 X'in.
Evet hocam, Zaten genel anlamda iyi olmadığından bahsetmiştim. Çıkardım attım kenara uğraşmayacağım artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…