Blackwidow Chroma V2 Orange Switch vs Corsair K70 Rapidfire

vahobaba44

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
3D Artist
Öncelikle selamlar, arkadaşlar yeni bir klavye almayı düşünüyorum. Amazon'dan alışveriş yapacağım. Blackwidow Chroma V2 Orange Switch ile Corsair K70 Rapidfire arasında kaldım, alacağım klavyenin en az 4-5 sene sağlam dayanmasını istiyorum. Siz hangisini önerirsiniz?

Corsair'ın Cherry switchleri bence Razer'ın kendi switchlerinden daha kaliteli. Rapidfire'da kullanılan Cherry MX Speed switchler benim kullanmakta olduğum klavyede de kullanılıyor, aktifleşme noktası çok kısa alışması biraz zaman alsa da alışınca memnun kalırsın.

Corsair'ın Cherry switchleri bence Razer'ın kendi switchlerinden daha kaliteli. Rapidfire'da kullanılan Cherry MX Speed switchler benim kullanmakta olduğum klavyede de kullanılıyor, aktifleşme noktası çok kısa alışması biraz zaman alsa da alışınca memnun kalırsın.
Ö
öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler aktifleşmek derken neyi anlatmak istediğinizi tam anlayamadım tekrar belirtirseniz sevinirim bide bu aralar Asus strix flare klavyesi dikkatimi çekti bu 3 ü arasından hangisini önerirsiniz?

Ö

öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler aktifleşmek derken neyi anlatmak istediğinizi tam anlayamadım tekrar belirtirseniz sevinirim bide bu aralar Asus strix flare klavyesi dikkatimi çekti bu 3 ü arasından hangisini önerirsiniz?
Basma noktası çoğu mekanik klavyeden daha kısa mesela W tuşuna Cherry MX Red klavyede basmak için tuşa 2 mm basmak gerekirken MX Speed klavyede 1.2 mm basmak yeterli oluyor.
CHERRY-MX-Speed-Compare.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı