Hocam ben Logitech dede şanssızdım.
G213 aldım s tuşu basmamaya başladı. Garantiye yolladım sıvı teması diye geri yolladılar bir de 28 gün beklettiler. Ki sıvı teması da yoktu sonra nete bir baktım ki kronikmiş.
G502 proteus Core mouse kullandım oda arada çift tıklama yapmaya başladı. Bir de mouse o kadar deforme oldu ki yandaki tutma bölümleri eridi resmen. O halde kullandım.
G432 aldım 7.1 başta iyi başladık. 1 sene olmadı deri pedler döküldü ki çok da kullanmadım.
Sonra daha da almadım. Şimdi de birçok modele baktım bildiği kalas gibi modeller yapıyorlar. Hatta mouse G502X e baktım bildiğin aynı malzeme ile yapılmış alanlar bile diyor yine aynı yerlerden eriyecek diye 4 ayda başlamış.
Şu an mouse Basilisk V3 kullanıyorum bundan memnunum sensör vs bir de malzemesi iyi.
Ornata V2 kullandım slider bozuldu ses arttırma azaltma. Bir de 2 tuşu takılmaya başladı fiziksel olarak. Onu da ancak içindeki metal parçayı sökerek düzelttim ama bu sefer de çıt sesi gitti
Ornata V3 aldım onda iyi gidiyorduk ta ki 3 tuşa aynı anda basana kadar. Belli kombinasyonlarda 3 tuşa basamıyorsun. Gaming klavye güya.
Sonra Corsair K55 rbg Pro XT aldım açık söyleyeyim bugüne kadar kullandığım en iyi membran klavye. Onu bir kenara koydum şimdi Redragon K618 horus aldım alışmaya çalışıyorum.
Yani hakikatten hiçbir büyük marka ya tam güvenmiyorum.