BLADE-3070 Ti alınır mı?

Merhaba. Ben bu şekilde bir bilgisayar buldum. Sizce bu bilgisayar alınır mı? Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Sistemin parçaları kaliteli midir? Cooler Master marka hiç kullanmadım daha önce kasa ve Power Supply vs. sağlam mıdır? Darboğaz vs. başka sorunlar yaşar mıyım?

Hocam her şey muhteşem ama bu kasa tasarımları nedir ya.
Kasa tasarımı önemli ama en önemlisi malzeme kalitesi. Bir süre sonra görüntüsünü değil de sıcaklıklara yoğunlaşıyorsunuz.

*Bu kasalar özelinde konuşmuyorum.

Frizby kasa almaktansa kabul edilebilir bence bu. Tasarım biraz daha iyi olabilirdi tabii ki.

Kasa tasarımı önemli ama en önemlisi malzeme kalitesi. Bir süre sonra görüntüsünü değil de sıcaklıklara yoğunlaşıyorsunuz.

*Bu kasalar özelinde konuşmuyorum.

Hocam paylaştığım sistemdeki kasa ve Power Supply sağlam mıdır?

Hocam paylaştığım sistemdeki kasa ve Power Supply sağlam mıdır?
Konudaki sistemde evet, sağlam bayağı iyi hatta ama 3070 Ti pek tuttuğum bi kart değil. Ben olsam arkadaşın attığı sistemi seçerdim tabii bütçe dahilinde.

Hocam buna da bakılabilir neredeyse aynı özellikler 3070 Ti yapınca. Hatta bu 750W. SSD ve RAM değiştirilebilir belki ayrıca Palit iyi markadır bir şüpheniz olmasın.

Konudaki sistemde evet, sağlam bayağı iyi hatta ama 3070 Ti pek tuttuğum bir kart değil. Ben olsam arkadaşın attığı sistemi seçerdim tabii bütçe dahilinde.

Anladım hocam teşekkür ederim peki 650W bir sorun çıkarır mı hocam yeterli olmaz mı bu sisteme?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı