BLADE-3070 Ti alınır mı?

Yok hocam 650W versiyonu almış bulundum onun endişesi var şu an benim aldığım sırada 750W yok idi.

Hocam ben bilgilendirmeyi unutmuşum ben satın aldığımda da 650W vardı şu ana kadar Hitman 2 ve GTA 5 oynadım hiçbir sorun yaşamadım. İlerileyen zamanlarda nasıl olur bilemem. Eğer isterseniz Gaming Gen'in sitesinde de bu soruyu cevaplamışlar bakabilirsiniz.

sss.png

Hocam ben bilgilendirmeyi unutmuşum ben satın aldığımda da 650W vardı şu ana kadar Hitman 2 ve GTA 5 oynadım hiçbir sorun yaşamadım. İlerileyen zamanlarda nasıl olur bilemem. Eğer isterseniz Gaming Gen'in sitesinde de bu soruyu cevaplamışlar bakabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1636359
Gördüm hocam da işte nebileyim insan tedirgin oluyor teşekkürler oyunları hangi çözünürlükte oynadınız? İşlemci stok fan mi ekstra fan taktınız mi?

Gördüm hocam da işte nebileyim insan tedirgin oluyor teşekkürler oyunları hangi çözünürlükte oynadınız? İşlemci stok fan mi ekstra fan taktınız mi?

Hocam ben 2K monitörde kullandım neredeyse hiç darboğaz olmadı. 1080p'dede darboğaz pek yok ama ekran kartı tam kullanılmıyordu. Ben soğutucu seçmedim stok soğutucuyla kullandım dediğim oyunlarda genelde 70-80 derece arasında değişti işlemci sıcaklığı. Ekran kartı zaten serin çalışıyordu 50 derecelerdeydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı