Blender 3D 2.67 Windows 10'da görüntüyü bulanık görünüyor

53blue

Femtopat
Daha fazla  
Windows 7 ve 8.1 de sorunsuz kullanırdım. Ama Windows 10'da görüntü soluk, nedendir bilemedim.

@Mert Can Urcan Bilginiz var mı üstad

Dosya Ekleri

• asdad.png
    asdad.png
    188,5 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Windows 7 ve 8.1 de sorunsuz kullanırdım. Ama Windows 10'da görüntü soluk, nedendir bilemedim.

@Mert Can Urcan Bilginiz var mı üstad

2.67 2013/2015 yıllarına ait versiyon, OpenGL program/sürücüleri ve Win 10'da gerekli sürücüler kurulduğu halde bu şekilde mi?

2.67 kullanman zorunlu değilse, 3.65'e kadar eseneyebilirsin 4 serisini kaldırmıyorsa.

2.67 2013/2015 yıllarına ait versiyon, OpenGL program/sürücüleri ve Windows 10'da gerekli sürücüler kurulduğu halde bu şekilde mi?

2.67 kullanman zorunlu değilse, 3.65'e kadar eseneyebilirsin 4 serisini kaldırmıyorsa.

2.67 kullanmak zorundayım, aygıt yöneticisinde ünlem yok ekran kartı driveri falan yüklü.

2.67 kullanmak zorundayım, aygıt yöneticisinde ünlem yok ekran kartı driveri falan yüklü.
Sistemi tahmin ediyorum.

Eh tahmin edemedim.

Users > Preferences > Theme kısmından bir kurcala, internette gamma ile ilgili problemler v.b çok farklı durumlar var 2.6-2.7 versiyonlarında.

Son düzenleme:
i5 3470 işlemci

GT 740 ekran kartı

16 GB RAM

128 SSD SATA
Ekran kartının sürücüsü ne?

Theme kısmına bakıp kurcaladın mı?

Gamma meselesine kaldıysak, ini dosyasıyla düzeltmelik bir şeyler var blender forumlarında ama mesuliyet kabul edilmiyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı